За традицією, будь-яке нове фото балерини Анастасії Волочкової викликає величезний інтерес у її підписників, які кожен раз все критичніше оцінюють поведінку і зовнішність зірки.

Хоча, треба визнати, що останнім часом балерина нарешті привела себе в порядок зовні – зробила нормальну зачіску, змінила раціон харчування на більш здоровий і стала здаватися стрункішою. Більше того, фолловери відзначили, що Волочкова рідше стала публікувати провокаційні фото в купальнику і без нього, рідше робити шпагат.

Наприклад, останнє фото багатьом навіть здалося досить затишним і милим: Волочкова лежить на софі, що стоїть на терасі, укрита бузковим пледом. Підпис до світлини говорить: "Улюблене місце відпочинку Насті". Однак поза, в якій лежить балерина, все ж викликає багато питань. До того ж користувачі резонно поцікавилися, від чого балерина відпочиває вже третій місяць поспіль.

Шанувальників цікавить, коли діва збирається виходити на роботу або ж вона в даний час повністю безробітна. Знаменитість насправді останнім часом більше купається у розкоші або, принаймні, намагається створити таке враження для інших.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Проте з-за цього її почали називати не інакше як "Обломов російського балету", порівнюючи з однойменним персонажем відомої книги російської літератури. Персонаж Ілля Обломов в книзі Івана Гончарова – це поміщик, який ледарює, не займається нічим, крім байдикування в ліжку і обжерливості.

Зазначимо, що останнім часом шанувальники все частіше звинувачують скандальну світську левицю і російську балерину Анастасію Волочкову в сальному волоссі і недоглянутому зовнішньому вигляді. Проте нещодавно увагу фанатів звернув кіт зірки по кличці Лаккі, якого балерина довела до критичного стану.

Так, нещодавно Волочкова опублікувала фотографію в своєму Instagram-акаунті, на якій зображений Лаккі, який лежить на дивані. Побачивши зовнішній вигляд кота, фанати присоромили Волочкову і попросили краще доглядати за своїм домашнім улюбленцем.

Нагадаємо, Волочкову запросили рекламувати заміський клуб.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкову спробували врятувати, але результат оцінили не всі.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова перетворила похорон Кобзона в дике шоу.