Користувачів мережі спантеличило нове фото російської співачки і ведучої "Дому-2" Ольги Бузової. На знімку, який було зроблено таємно, видно явно круглий живіт дівчини.

Ольга Бузова щодня в Instagram публікує свої фотографії. На них можна побачити спортивну, худу фігуру знаменитості. Дівчину часто критикують за нульовий розмір грудей, але от до сталевого пресу дівчата, на якому часом видно кубики, навіть у хейтеров питань не виникало.

Однак днями в одному з фан-пабликов про "Дом-2" в Instagram kuzkin_durdom2 з'явився знімок Бузової, який поставив багато запитань. На ньому співачка розмовляє з одним із учасників реаліті-шоу "Дом-2" Романом Гриценко.

Видно, що ця розмова досить неформальна і Ольга точно не очікувала, що її можуть сфотографувати в цей момент. Дівчина одягнена в облягаючу сукню і під нею видно, що живіт Ольги не такий плоский, як в її мікроблозі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Фанати тут же почали гадати, з чим пов'язана така зміна у фігурі ведучої. Можливо вся справа в щільному графіку Бузової, коли вона просто не встигає регулярно ходити в спортзал і правильно харчуватися. Іншою ж версією є вагітність знаменитості.

"Бузова ковбаски переїла?", "Так вона ж місяць тому виставляла свій сталевий прес", "Мені здається, вона просто вагітна", "Бузяо отростила пузяо", - пишуть коментатори.

Ольга подібні чутки про свою можливу вагітність ніяк не коментує.

Нагадаємо, Бузова влаштувала дідівщину російському шоу-бізнесу. Бузова встановила нові правила.

Як повідомляв "Знай. ua", Бузової напророкували сумну долю. Фанати шоковані поведінкою Бузової в новому шоу.

"Знай. ua" писав, що розлючені фанати повстали проти скандальної співачки. Бузова шокувала новими знімками в мережі.