Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими знімками зі свого життя. Проте одна з останніх світлин співачки в Instagram сильно розчарувала фанатів.

Нещодавно артистка відвідала один з київських ресторанів, де вона не втрималася і зробила кілька селфі біля дзеркала. Однак, ці фотографії шокували підписників виконавиці, адже вона вирішила засунути в рот свої пальці. Фанати співачки негативно відреагували на нове фото зірки, залишивши відповідні коментарі під публікацією в її особистому Instagram.

«Аяяяй, немиті пальці в рот», «Будь ласка, не роби так більше», «Херовенькое фото», «Який зміст у закинутих в рот польцях?», «Відмінно виглядаєш, але не кусай пальці», «Щось в зубі застрягло», «Стрімко втрачає свою індивідуальність. Це дуже погано. Західні зірки навпаки намагаються залишатися самими собою. А це віяння далеко не стильне, швидше за все буде щось незрозуміле, як Кароль», «Місце, де роблять фото найвідоміші повії Києва», — пишуть вони у коментарях під публікацією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Каменських розповіла про свій чумачечий літній відпочинок Відома українська поп-співачка Настя Каменських, яка нещодавно анонсувала близький випуск свого нового треку, розповіла в інтерв'ю про те, що влітку вона не тільки плідно попрацювала, але і чудово відпочила. Артистка зізналася, що за час відпустки встигла відвідати сонячну Каліфорнію (США) та Італію, в якій за цікавим збігом обставин опинився і Потап, з яким Настя тимчасово поставила творчий дует на паузу.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим збудливим фото.