Онкологія може спіткати кожного, незалежно від віку і статусу. Найстрашніше, що вона може за лічені місяці погубити життєрадісну і активну людину. Дізнайся з матеріалу Clutch про зірок, яким довелося пережити страшну трагедію.

Євгенія Власова: злоякісна пухлина шийки матки

Про страшний діагноз Євгенія дізналася в 2009 році. Артистці вдалося впоратися з діагнозом, але восени 2017 року вона потрапила в реанімацію. Вона пережила операцію і тривалу реабілітацію. Зараз співачка повернулася до звичайного життя, але вже ніколи не зможе забути пережиті випробування.

Андрій Гайдулян: лімфома Ходжкіна

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Свій страшний діагноз Андрій почув у 2015 році. Через пухлину актор не міг нормально дихати і говорити. Андрію провели екстрену операцію в Німеччині. Зараз зірка серіалу "Універ" щасливий у шлюбі і кар'єрі.

Едуард Приступа: рак яєчок на другій стадії

Діля з "Танок на Майдані Конго" дізнався про свій діагноз в 2016 році. Лікування проходило в Ізраїлі і зараз артист вже абсолютно здоровий і знову радує шанувальників своєї творчістю.

Юлія Волкова: рак щитовидної залози

Шість років тому Юлія почула діагноз онкологія. Після операції вона майже втратила голос і колись популярна співачка більше ніколи не зможе вийти на сцену.

Борис Корчевников: пухлина мозку

Телеведучий Борис Корчевников пережив трепанацію мозку через пухлину. Після цього його ставлення до свого перебування в цьому світі істотно змінилося. Зараз Корчевникову 36 років, він дізнався, що таке онкологія в молодому віці і відчув, яка важлива підтримка близьких людей і молитва, тих, кому ти не байдужий.

Нагадаємо, знаменитості, які заради спорту готові прокинутися раніше 5 ранку.

Як повідомляв портал Знай.ua, дослідники з Америки успішно протестували новий засіб. Він доповнює терапію при лікуванні небезпечної пухлини шкіри – меланоми.

Також Знай.ua писав, 10 зірок з трагічною долею, які зробили аборт.