Фанати культової гри з очікуванням спостерігають за тим, як йде робота над зйомками серіалу "Відьмак". Днями в мережі з'явилася нова інформація, яка сколихнула фанатів.

Стало відомо, що компанія Netflix все ще активно працює над серіалом "Відьмак". А зараз працівники компанії зосередили сили на пошуку актриси на роль Цирі для майбутньої екранізації.

Відьмак

Звичайно ж, ця новина не обійшла стороною шанувальників гри. Тому фанати відразу ж стали пропонувати свої варіанти.

Цирі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наприклад, відомий художник BossLogic вирішив прикинути, як може виглядати Наталі Дормер у ролі Цирі. Художник одразу ж поділився отриманим результатом, який ви вже можете побачити.

Варто також згадати про те, що останнім часом Netflix знаходиться в активних пошуках молодої актриси, адже Дормер зараз 36 років.

Крім того, на роль Геральта вже затвердили Генрі Кавілла (він грав Супермена). Безпосередньо зйомки почнуться в жовтні 2018 го, а прем'єра очікується в кінці 2019 року.

З нетерпінням будемо чекати на нові подробиці серіалу!

До слова, актор Генрі Кавілл виконає головну роль в серіалі Netflix про відьмака Геральта.

Шоу стане екранізацією популярних фентезі-романів польського письменника Анджея Сапковського. Про це повідомляє Telegram-канал 2ch/Двач.

Генрі Кавілл

Шоураннер серіалу Лорен Хіссріч поділилася подробицями кастингу на своїй особистій сторінці у соціальній мережі:

"Він став першим, з ким я зустрілася. Тоді у мене не було команди сценаристів і самих сценаріїв - тільки схвалення студії і море ентузіазму. Зустріч пройшла чотири місяці тому - з тих пір я не забувала, скільки пристрасті в ньому тоді побачила. Він і є Геральт. Завжди ним був. Я так рада вітати Генрі Кавілла у нашій "Відьмацькій" сім'ї ".

Генрі Кавілл

У мережі сам Кавілл жартома заявив, що тепер листи йому потрібно писати в Каер Морхен, фортецю, в якій поза мандрів живуть відьмаки. Актор заздалегідь попередив, що відповідати буде вкрай рідко - він занадто зайнятий полюванням на монстрів.

Нагадаємо, на офіційній сторінці кінокомпанії Warner Bros. з'явився черговий трейлер до супергеройського фільму "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості".

Він заснований на оригінальному коміксі всесвіту DC.
За сюжетом фільму світ починає сперечатися, який саме герой потрібен людству: Темний рицар Готема Бетмен, чи захисник Метрополісу Супермен.

Обидва супергероя починають запеклу суперечку, але їхню бійку перериває темна сила в особі Лекса Лютора.

Нагадаємо, нещодавно компанія Middle-Earth повідомила про підписання багаторічної ліцензійної угоди з Athlon Games для розробки нової гри за мотивами всесвіту фентезійного твору Дж. Р.Р. Толкіна "Володар перснів", передає THR.

Як повідомляв Znaj.ua, у середу, 5 вересня, популярний стрімінговий сервіс Netflix опублікував тизер фінального шостого сезону американського серіалу "Картковий будиночок". Відзначається, що в ньому показали долю "46-го президента США Френсіса Андервуда".

Також Znaj.ua писав про те, що у мережі з'явилась фотографія картки нової Assassin’s Creed від Ubisoft, яка підтверджує, що дії чергової частини гри відбуватимуться у Єгипті.