Нещодавно компанія Middle-Earth повідомила про підписання багаторічної ліцензійної угоди з Athlon Games для розробки нової гри за мотивами всесвіту фентезійного твору Дж. Р.Р. Толкіна "Володар перснів", передає THR.

Уже відомо про те, що масова гра буде розрахована на багато користувачів і відбуватиметься в Середзем’ї задовго до подій, описаних у книзі, і дозволить шанувальникам досліджувати землі, людей і істот, яких вони раніше ніколи не бачили.

Поки що точна дата релізу і інші подробиці невідомі. Остання MMORPG по всесвіту "Володаря перснів" під назвою The Lord of the Rings Online вийшла в 2007 році.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

До слова, у середу, 5 вересня, популярний стрімінговий сервіс Netflix опублікував тизер фінального шостого сезону американського серіалу "Картковий будиночок". Відзначається, що в ньому показали долю "46-го президента США Френсіса Андервуда".

Відповідне відео опубліковано на відеохостингу Youtube.

Так, у відеоролику можна спостерігати могилу Андервуда. Як відомо в серіалі роль 46-го президента Сполучених Штатів грав скандальний голлівудський актор Кевін Спейсі. Він був відсторонений від зйомок за підозрою в сексуальних домаганнях.

Творці "Карткового будиночка" раніше повідомляли, що в шостому сезоні не буде героя Спейсі, однак не уточнювали, що з ним трапиться. При цьому головною героїнею шостого сезону стане Клер Андервуд (у виконанні актриси Робін Райт) — вдова, як тепер зрозуміло, Френка Андервуда.

Варто згадати, що довгоочікувана прем'єра фінального сезону "Карткового будиночка" відбудеться на Netflix 2 листопада цього року.

Нагадаємо, актор Генрі Кавілл виконає головну роль в серіалі Netflix про відьмака Геральта.

Як повідомляв Znaj.ua, суд відмовився висувати обвинувачення у справах, які датуються початком 90-х через їх строк давності американським акторам Кевіну Спейсі і Стівену Сігалу. Про це повідомляє портал TMZ.

Також Znaj.ua писав про те, що у вівторок, 4 вересня, культовий український фільм "Тіні забутих предків" грузинського кінорежисера Сергія Параджанова відзначає 53-ю річницю прем'єри. Так, саме 4 вересня світ побачив легендарну екранізацію повісті класика української літератури Михайла Коцюбинського "Тіні забутих предків".