Фанати Даші Астаф'євої були вражені новим постом, який опублікувала знаменитість.

Впевнені, нове фото відео не залишить вас байдужими.
Нещодавно зірка вирішила перевтілитись у привабливу героїню фільмів – Лару Крофт, після чого вона зняла пікантне відео.

Даша Астаф'єва

Багато користувачів знають про те, що українська співачка полюбляє дивувати своїх прихильників цікавими перевтіленнями.

Наприклад, Астаф'єва часто приміряє звабливий одяг, підкреслюючи свої апетитні форми.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

співачка

Запальна співачка позувала перед камерою у латексному чорному комбінезоні з чималим декольте. Як можна побачити на відео, Астаф'єва також оголила груди та виконала кілька оригінальних рухів.

Звісно, прихильники зірки одразу ж відреагували на такі кадри.

співачка

Понад 100 тисяч користувачів мережі вподобали пікантний допис, зазначивши, що Анджеліна Джолі, яка зіграла Лару Крофт в однойменному фільмі, "і близько не така красива".

А як ви оціните новий образ співачки?

До слова, популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни.

Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

"Доводиться допомагати тим, кому складно тримати себе в руках...#кошмарныйдиректор", - пожартувала Астаф'єва, притримуючи груди. Фолловери залишилися в захваті: "Зворушливо🔥", "Дуже добре з таким кольором волосся", "Добре коли є за що тримати 😄😂", ""А я і є справжня блондинка"- говорила Мерилін Монро.Це про вас ,ви народжені бути блондинкою!", "Так, важко напевно тримати себе в руках ,коли поруч в руках така краса)))😍😍😍", "А можна до вас влаштуватися у вашу кошмарну контору?!😂" "Ух, Даша Даша! Твої блакитні очі п'ятого розміру 💪👍".

Нагадаємо, Ольга Бузова влипла в чергову історію. Російська популярна співачка і ведуча проекту "Дом-2" Ольга Бузова неабияк набралася в літаку.

Як повідомляв Znaj.ua, відома українська співачка Віра Брежнєва, яка живе в Росії і активно будує там кар'єру, потішила своїх шанувальників новою фотографією. Однак фанатам воно не сподобалося і вони вилили на адресу співачки багато брудної критики.

Також Znaj.ua писав про те, що скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram.