Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram чергове селфі з машини. Так, на цей раз артистка обійшлася мінімальною кількістю макіяжу, проте недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але й примітили ознаки алкоголізму.

"Чим зайнятий ваш вечір? Вдихаємо аромат осені. 🍁", -поцікавилася у шанувальників Лорак. Фолловери ж почали відповідати знаменитості: "Одягайся модно!", "Джокер-стопудовий!", "фу! Бородавки такі противні! Зараз блевону!", "У Лорак - силіконо-ботоксна харя! Тільки лоходронам збитковим - вона може подобатися!", "бородавки противні!", "ДЖОКЕР ПРИВІТ!!!", "Знову п'яна фотографується ! Хоч би посоромились ! Який приклад ти подаєш дітям?! Твоя постійна пропаганда нетверезого способу життя , приведе тебе до диявола. З таким обличчям тільки рекламувати горілку ! Пропаща !".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ знаменитість доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося. Також артистка показала нове селфі з машини, але її вираз обличчя здався фанатам дивним. Як і раніше, шанувальники просять співачку припинити робити уколи краси, особливо збільшувати губи. А ще Лорак позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще