Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила в Баку, похвалившись видом з панорамного вікна готелю. Так, артистка присіла на коліна, показавши масивні сідниці в лосинах.

"Спасибі за натхнення 🙏🏼", - подякувала місту Седокова. Фолловери ж взялися коментувати кадр: "Дуже гарне фото!!!", "Приголомшливий вид ❤️", "Дуже надихає)", "Спасибі за попу", "Яка краса 👍👍👍", "Весь світ красивий коли людина в спокої і розслабленні", "👏 дуже красиві сідниці", "Дуже красиво. Замість тисячі слів...... І ви така спокійна..".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.