Алла Пугачова і Максим Галкін відсвяткували перший ювілей своїх дітей - Лізи і Гаррі.

Діткам зіркової пари виповнилося п'ять років, в честь цього було влаштовано гучне свято в ресторані на рубльовці. В колі найближчих друзів ( Микола Басков, Галина Юдашкіна, Сергій Лазарєв з сином Микитою і багато інших) пройшов цей незабутній день.

Маленькі ювіляри в цей день виблискували модними нарядами. Гаррі, наче принц, з'явився в стильному чорному костюмі, а Ліза сяяла в ніжно-рожевому платтячку, немов принцеса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Але більш за всіх увагу привернула Алла Борисівна. У свої 69 років Примадонна здивувала гостей, з'явившись в елегантному леапардовом костюмі. До слова сказати, цей наряд їй зовсім не личить! Ще й леопардовий давно вийшов з моди! Але хто ж буде вказувати Пугачовій що носити?

Діти шумно відсвяткували іменини, а син Лазарєва встиг порадувати брейк-дансом і всіх причарувати.

Ліза і Гаррі отримали самі неймовірні подарунки. Відеозвіт вже з'явився в мережі. Алла Борисівна і Максим Галкін вважають за краще дарувати дітям нематеріальні подарунки, тому близнюки отримали двох канарок і двох хом'ячків. Діти в захваті від тваринок, їм подобається грати з ними без втоми. Діти зможуть доглядати за своїми новими друзями і ставати відповідальними.

Діти задоволені, батьки щасливі - день народження вдався на славу!

Щастя і здоров'я малюкам! Чого ще побажати?!

Також читай на "Знай.иа": Насіння Кіркорова: в мережі пояснили, чому Галкін зненавидів власного сина. днями діти зіркової пари російського шоу-бізнесу Алли Пугачової і Максима Галкіна відзначили свій перший ювілей - п'ять років з дня народження.

У попередній статті "Знай.иа" повідомив, що життя Пугачової показали в одному хіті Кіркорова. Фанати переконані, артисти створили дану композицію спеціально для Примадонни.

На порталі "Знай.иа" стало відомо, що зіркова пара подарувала дітям на перший ювілей! У мережі висміяли Галкіна за дешеві подарунки своїм дітям.