Якщо ти досі вважаєш, що народження дитини зближує пару, згадай ці зіркові приклади. Спільне чадо не змогло скріпити їх згасаючі почуття. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Тіматі та Олена Шишкова

Шанувальники захоплювалися гарною парою, і спочатку у них дійсно було все добре. На світ з'явилася донька Аліса з незвичайною зовнішністю.

Але обидва партнери не були готові до такої відповідальності, вони хотіли займатися кар'єрою, а дитина їм тільки заважала. У підсумку пара розлучилася, і маленькою Алісою тепер займається бабуся.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Анна Сєдокова та Максим Чернявський

Стосунки пари, які розвивалися дуже стрімко і незабаром у них народилася дочка. Але Аня зовсім не хотіла сидіти вдома і збиралася продовжувати займатися творчістю, що страшенно не подобалося Максиму.

Він виявився страшним ревнивцем і, мабуть, абьюзером. Коли Седокова їздила у відрядження, він звинувачував її в зрадах. Врешті-решт вони вирішили не мучити одне одного і розлучитися. Вірніше, Максим звинуватив дружину в зраді і подав на розлучення.

Вікторія Дайнеко і Дмитро Клейман

Пара не протрималася і пари років після народження дитини. Дмитро розповів, що після народження дитини Вікторія постійно ображала його і принижувала. Чоловік довго не витримав і подав на розлучення.

Рита Дакота і Влад Соколовський

За розвитком стосунків цієї пари слідкували багато людей, і всі вони захоплювалися, як Рита і Влад гармонійні і міли. Проте нещодавно з'ясувалися жахливі подробиці їхнього шлюбу — Влад постійно зраджував своїй дружині, навіть коли вона була вагітна.

Ірина Дубцова і Роман Черніцин

Ця пара була дуже романтичною і викликала захоплення у шанувальників. Але все змінилося після пологів - Ірина хотіла розвиватися, в той час як чоловік хотів замкнути її вдома. Довелося вирішувати проблему категорично — розлученням.

Нагадаємо, фанати Тімоті бурхливо обговорюють весілля російського виконавця, яке відбулося 25 серпня і встигло обрости скандальними чутками і домислами.

Раніше Знай.ua повідомляв, Седокова зізналася, чому її кидають чоловіки.

Також Знай.ua писав, спливли брудні подробиці розлучення Рити Дакоти і Влада Соколовського.