Примадонна російської естради останнім часом все більше намагається забути про власний вік, і їй це судячи з усього поки що непогано вдається. Приміром, нещодавно у Москві Алла Пугачова з'явилася на прем'єрі кінокартини "Кислота" в образі, котрий викликав чимало асоціацій у шанувальників.


Новий образ Пугачової

Алла Пугачова
Алла Пугачова


На презентації стрічки традиційно зібрався практично весь місцевий бомонд, тому без обраниці Галкіна також не обійшлося. Аби просто подивитися фільм Пугачова вбралася так, що присутні просто оніміли від здивування: шкіряні штани, рукавички, об'ємний металевий перстень – загалом, справжня рокерша.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще


Як відомо, співачка прийшла підтримати продюсера картини Нателлу Крапівіну, з якою працює вже багато років.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Спільне фото з Примадонною вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Зухвалий стиль їй дуже пасує, запевняють фанати у коментарях. Дехто очікує спільного кліпу з Лободою, інші навпаки натякають, що ті взагалі виглядають, ніби мати з донькою, настільки схожі образи та спільні зовнішні риси.


Дивіться: інтерв'ю з Аллою Пугачовою


Нагадаємо, шанувальники творчості Алли Пугачової присвятили Примадонні відео "Колір настрою чорний", в основу якого поклали відомий хіт колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.
Як повідомляв Знай.ua, Алла Пугачова і Максим Галкін відсвяткували перший ювілей своїх дітей - Лізи і Гаррі.
Також Знай.ua писав, у мережі обговорюють інтрижку Степаненко і Галкіна.