Відома українська співачка Ані Лорак, яка сильно переймається через зраду свого чоловіка, виклала в Instagram нове миле фото в золотистому піджаку.

Українська красуня вирішила не робити пост порожнім і додала коментар з дуже глибоким змістом: "Внутрішня непохитна віра в добро – невичерпне джерело нашої сили".

Вірні шанувальники Лорак кинулися залишати приємні коментарі. Багато хто відзначив її привабливий вигляд.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ані Лорак, ви найкрасивіша", "Ви ідеальна, ви створили себе самі, якщо б я створювала жінок, я б нічого у вас не змінювала", "Красуня", "Бомба", "Ти прекрасна", "Вау, красива" – засипали компліментами зірку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українську співачку Ані Лорак жорстко розкритикували шанувальники через зовнішнішній вигляд. Артистка оприлюднила в Instagram знімок, на якому вона позує в блискучому золотому топі і масивних золотих прикрасах - ланцюгах та сережках.

зокрема, користувачі Instagram накинулися зі шквалом критики на Ані Лорак за такий образ і зазначили, що співачка схожа на дівчину легкої поведінки. А також осудили її за те, що вона нібито захоплюється пластичними операціями.

Варто нагадати, що брат скандально відомої співачки Ані Лорак непогано влаштувався, заробляючи кругленькі суми на оборонному бюджеті України.

У розслідуванні журналістів програми "Гроші" кажуть, що інформація про держзакупівлі у сфері оборони максимально засекречена, тому і зовнішній контроль за коштами особливо не проводиться. Цією особливістю активно користуються всі, хто хоче нечесно заробити.

Так власне і вчинив брат Ані Лорак Ігор Куєк, який очолює так звану "платформу розвитку інновацій", під виглядом якої топ-менеджери "Укроборонпрому" отримують з державної казни великі суми, виготовляючи прилади низької якості.

Нагадаємо, постарілу Ані Лорак фанати прийняли за качку.

Як повідомляв Знай.uа нові туфлі зіграли з Лорак злий жарт.

Знай.uа писав, Ані Лорак у відвертій сукні викликала у фанатів жалість.