В окупованій путінськими бойовиками Ялті відкрився третій Міжнародний кінофестиваль "Євразійський міст".

За обіцянками окупантів, до Криму приїдуть відомі російські актори: Олексій Гуськов, Олександр Стриженов, Лідія Вележева, Андрій Соколов. Про це пише "Обозреватель.

Також відомо, що у фестивалі окупантів беруть участь кінематографісти з Франції, Фінляндії, Іспанії, Болгарії, Індії, Швеції, Узбекистану, Республіки Корея.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що молодий український режисер з Херсона Роман Бондарчук отримав нагороду за кращу режисуру на Першому Алматинському Міжнародному кінофестивалі Film Festival Almaty.

Про це в п'ятницю. 21 вересня, повідомляє прес-служба Держкіно. Бондарчук отримав нагороду за роботу над спільним українсько-німецьким фільмом "Вулкан". Гран-прі фестивалю отримав фільм "Кришталь" білоруського режисера Дар'ї Жук.

В основному конкурсі фестивалю змагалися 10 картин з країн ближнього і далекого зарубіжжя, поза конкурсу представили 21 картину. Переможців визначали в п'яти номінаціях: "Гран-прі", "Найкращий режисер", "Найкращий актор", "Найкраща акторка" та "Спеціальний приз журі".

Варто нагадати, що легендарний король жахів, письменник Стівен Кінг назвав найкращий на його думку фільм в історії кінематографа. Стівен Кінг є одним з найвідоміших та читаних письменників у світі. Він працює в жанрі жахів.

Його твори і фільми за мотивами книг широко відомі у всьому світі. Але незважаючи на це, автор культових жахів обрав фільм іншого жанру.

"Хтось запитав мене вчора: Який фільм найкращий з тих, що ви дивилися?". Через ніч роздумів, якої я насправді не потребував, я з упевненістю можу відповісти: Хрещений батько-2", - написав Кінг в Twitter.

Нагадаємо, серіал "Ходячі мерці" перетворять на "Санта Барбару".

Як повідомляв Знай.uа у мережу злили трейлер нового фільму братів Коен.

Знай.uа писав, Джулія Робертс розповіла про свій найбільший страх.