Останнім часом відомий український шоумен Сергій Притула взявся активно просувати ідею надання Томосу про автокефалію і навіть жорстко критикувати політиків – його кумедну пародію на Добкіна-молодшого, певно бачили всі. Втім, саме це зіграло проти артиста, з усіх боків на ведучого посипалися гнівні відгуки. Тому він вирішив відповісти кожному, хто не зрозумів його настроїв.


Притула відповів хейтерам

Сергій Притула
Сергій Притула


Своє провокаційне звернення до депутатів Притула зняв у залі парламенту: для достовірності експерименту.

"Потролив любителя "торчати" за колонами, зробив фотосесію на трибуні. Отримав 100 відер л*йна на свою голову, бо і принизив ВРУ, як інститут, і хтось протестує під стінами ВР і не може туди потрапити, а я потрапив і і взагалі, я там був не просто так, а тому що продався Пінчуку/Льовочкіну/Хомутиннику. І це при тому, що у наступному блоці цього посту я буду пояснювати, що я не продався Порошенку", - іронізує гуморист.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сергій Притула
Сергій Притула


У коментарях раптово почали цікавитися, скільки ж заробила за останні роки родина ведучого і подейкували, що ним, мовляв, "керують згори". Натомість він нагадав: його концерти найдешевші, а творча команда після кожного виступу направляє певну суму на підтримку української армії.

"Та я замахався продаватись, панове. Так і зараз. Я написав пост про Томос. Про те, як я давно цього чекаю і закликав вірян МП приєднуватись до Помісної Української Церкви, а тим хто зараз править, бути готовими до того, що Держава попросить звільнити ці пам’ятки і не противитись цьому, а скоритись Закону. І що мені написали?! Правильно! Що я вилизую Порошенку, що я порохобот і за гроші відпрацьовую "темники з Банкової". Ну, ви вже вибачте, але тут трохи перебор! Це не я танцюю під дудку президента. Це оплачуваний з моїх податків чиновник найвищого рівня озвучив мою позицію і робить якісь кроки для її реалізації! Різницю відчуваєте?! Камон, правдоруби і Пінкертони! Розпишіть конкретно, кому я продався і що за це отримав: гроші, нерухомість, просування по кар’єрній драбині", - підсумував Притула.

Сергій Притула
Сергій Притула


Дивіться: у чому Притула не зміг зізнатися Фреймут?


Нагадаємо, Притула емоційно прокоментував надання Україні Томосу про автокефалію.
Як повідомляв Знай.ua, Притула видав кумедну пародію на Добкіна.
Також Знай.ua писав, Притула оцінив "президентські амбіції" Винника.