Ви вірите в переселення душ? Деякі фото зірок змушують повірити в це навіть найбільших скептиків.

Єгипетська актриса Зубайда Тарват (1940–2016) виглядає в точності як голлівудська актриса Дженніфер Лоуренс, відома за головною роллю в "Голодних іграх".

Одна з користувачок сильно повеселила інтернет. Вона виклала фото з підписом: "У одного мого друга була прапрабабуся, яка виглядала так само, як Стів Мартін". З цим важко не погодитися!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Наталі Портман виглядає в точності як звичайна дівчина з Брукліна по імені Клефф. На фото вона виглядає так сам, як Наталі в 13-річному віці.

Один з користувачів потішив мережу фото свого прадіда, який виглядає як Джонні Депп. Навіть окуляри схожі.

Ось так виглядав би Едді Мерфі, якби він жив у 1890 році.

Якщо б не ці чудові вуса, хлопець з далеких 1800-х був би точною копією Роса Геллера з "Друзів".

Користувачі визнали цю пару з 60-тих за фото засновником Playboy Х'ю Хеффнер і співачки Тейлор Свіфт. Можливо, вони щось приховують?

Звичайний робітник, який жив у 1939 році в Гарлемі, не знав, що через багато років народиться його близнюк, який стане легендарним репером і чоловіком Бейонсе.

Ця пара друзів - Деніел Редкліфф з Енді Самбергом, тільки в 1970 році.

Ця жінка дуже схожа на Гаррі Поттера і на Плаксу Міртл одночасно.

Користувачі давно відзначили разючу подібність Марка Цукерберга з іспанським королем Філіпом IV, який правив з 1605 по 1665 роки.

Джоффрі з "Гри престолів" не дарма найбільш ненавистний персонаж, в ньому помітили разючу подібність з імператором Калігулою.

Нагадаємо, найпровальніші образи Лободи, Лорак, Каменських та інших зірок.

Як повідомляв Знай.ua, рейтинг Forbes найбільш високооплачуваних актрис світу 2018 року очолила Скарлетт Йоханссон.

Також Знай.ua писав, Дженніфер Лоуренс знали у компанії 59-річного режисера Девіда О’Расселла на вулиці Нью-Йорка.