Шанувальники довгий час здогадувалися про те, що Регіна Тодоренко вагітна, але вона до останнього намагалася приховати свій цікавий стан. Лише нещодавно зірка показала свій круглий животик. Не дивно, адже на другому циклі приховувати вагітність майже нереально. Про те, як бути стильною майбутньою матусею читайте в матеріалі Clutch.

Це плаття першим стало приводом для чуток про вагітність Регіни. Воно вибрано не випадково: вільний крій дозволив приховати живіт, а яскравий колір відволікав папараці.

Це плаття-сорочка відмінно підійде для відпочинку на морі. Вагітні мами просто обожнюють такі фасони.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Цей образ можна віднести до розділу "модна матуся". Він не тільки зручний, але і дуже яскравий.

Цей наряд яскравий приклад того, як можна піти на вечірку вагітній дівчині.

Цей образ добре показує, як вагітній дівчині можна виглядати ніжною і легкою.

Цей наряд показує, як можна виглядати майбутній мамі на модній тусовці.

Сукня кольору чайної троянди чудово поєднується з білими кросівками. У такій сукні хоч в офіс, хоч на вечірку.

Образ, в якому Регіна з'явилася на премії "Людина року-2018" викликав неоднозначні відгуки у мережі. Наряд складається з декількох частин: на чорне плаття-комбінацію накинуто прозорий балахон з обробкою з атласу. Підписники розкритикували фасон і колір вбрання.

Біле ажурне плаття, в якому співачка з'явилася на одному з вечірніх шоу російського телебачення дуже їй пасує. Регіна виглядає дуже мило і, здається, це найкраща з її "вагітних" суконь.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зробила спільний знімок з Іваном Ургантом і порівняла їх шоу.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Регіна Тодоренко розповіла про темні сторони минулого свого нареченого, а також про те, як і де вони познайомилися.

Ще раніше Знай.ua повідомляв, Топалов залишився без очі, захищаючи вагітну Тодоренко.