Популярна українська співачка, солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", Анна Седокова продовжує епатувати публіку відвертими знімками, які часто межують з вульгарністю, так вийшло і цього разу.

Пікантне фото зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Скандальна Седокова продемонструвала ідеальну фігуру в сітчастих лосинах. Не потрібно бути особливо уважним, щоб помітити, що артистка позує без білизни. Відвертий образ Ганна підкреслила незвичайною курткою-косухою з кльошовими рукавами і прибраним назад волоссям. На резинці від колгот можна прочитати слово "стиль".

"Тихий, затишний домашній недільний вечір" написала під постом Седокова

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В коментарях підписники Анни залишали багато компліментів. Фанати захоплювалися фігурою співачки та її зовнішністю. Деякі шанувальники відзначили, що артиска перестаралася з фотошопом.

Нагадаємо, популярна українська співачка Анна Седокова, яка вже досить довго живе і працює в Росії, порадувала шанувальників знімками з кінопоказу разом з симпатичним молодим чоловіком.

На фото артистка похвалилася червоним платтям і яскравим макіяжем. На милому селфі Аня притулилася до чоловіка, який, як виявилося, є одним з директорів забороненої в Україні соціальній мережі "Вконтакте".

Фанати в один голос почали заявляти, що син артистки Гектор "копія" цього чоловіка, і припускати, що саме він – тато малюка. Також передплатники традиційно зробили компліменти Ганні з приводу зовнішнього вигляду.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Сєдокова показала дуже жіночний образ в тілесній водолазці і спідниці-олівці. Думки фанатів ж сильно розділилися. Одні вважали, що артистка виглядає, як справжня бізнес-вумен, інші ж помітили, що Ганна сильно втягнула живіт.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Седокова відправилася в Баку, похвалившись видом з панорамного вікна готелю. Так, артистка присіла на коліна, показавши масивні сідниці в лосинах.