Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram образ з недавньої фотосесії. Так, знаменитість позувала з зеленій вечірній сукні і на підборах. Шанувальники ж відразу знайшли сліди фотошопу: подовжені ноги, збільшені груди і п'ята точка.

За 15 годин кадр зібрав 130 тис. лайків. Далеко не всім фоловерам припав до душі обман Лорак: "Ноги - стара шкапа собі подовжила! Без фотошопу вона--як нуль без палички!", "А погляд сумний...", "фотошоп", "Копита свої поросячі - подовжила! Гномиха стара!", "Досить худнути!", "Бідна,як тростинка.", "Куєк - без фотошопу, як нуль без палички!", "Анорексія чекає", "Не набридло займатися самолюбуванням. Занадто. Гидко вже.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.