Відома українська співачка, яка зараз живе і працює в Росії Анна Седокова потрапила у черговий скандал. На цей раз багатодітна мати вкрала дизайн сукні.

На днях Анна опублікувала у своєму Instagram рекламу сукні власного бренду LA Story. Користувачі помітили, що дизайн сукні співачка безсовісно вкрала у Вікторії Бекхем і видала його за власну ідею.

Така витівка дівчини викликала глузування у шанувальників, які розбираються в моді, трендах і дизайнерах.

Анна опублікувала знімок, де позує в стильному чорному платті і зазначила, що в світі не буває нічого ідеального. Однак своє плаття і компанію з виробництва одягу вона вважає саме такими, тому що створює їх сама.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Та ладно вам, такі сукні на будь-якому ринку продаються пачками", "звичайно шик!!! Це ж плаття Бекхем, у неї всі речі дуже круті!", "Це сукня від Вікторії Бекхем", "Вкрала ідею і радіє", " Не створити своє, а злизнути з колекції Бекхем))", "Позорище. І не соромно ж було так відверто красти дизайн", Дожилися, сукні вікторії Бекхем видаємо за свої. За дурників всіх має?", "Ескіз явно не Седокової, сподобалося плаття Бекхем і вуаля тепер Аня дизайнер" - обурюються фоловери.

Раніше повідомлялося, що Седокова влізла в скандал з "Міс Україна 2018". Нещодавно знаменитість вирішила заступиться за Міс України 2018 Вероніку Дідусенко. Варто відзначити, що новоспечена Міс втратила свою корону після того, як з'ясувалося, що вона одружена і виховує 4-річного сина, що забороняють правила конкурсу. Так, артистка розповіла, що люди все ще живуть у далекому минулому.

Нагадаємо, Анна Сєдокова вважає, що діти не повинні створювати перешкод на шляху до мрії і вони - не привід позбутися корони.

Як повідомляв "Знай. ua", гола Седокова вивалила все через колготки в сіточку. Анна Сєдокова вирішила, що саме час остаточно роздягнутися в тихий недільний вечір.

"Знай. ua" писав, щоедокова зняла ліфчик і розповіла про свої правила життя.