Багато користувачів мережі знають про те, що скандальна співачка Світлана Лобода дуже часто ділиться важливими моментами свого життя на каналі в Instagram.

Нещодавно зірка поділилась із шанувальниками свіжим фото, зробленим в Італії.

Лобода

Як можна побачити на фото, зірка постала в яскраво-жовтих штанях і жовтій футболці із синім принтом.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Напевно, знімок був зроблений в римському метро, ​​якщо судити по навколишньому дизайну простору.

У свою чергу, підписники зірки додали, що співачка виглядає дуже стильно і побажали їй гарного відпочинку.

Лобода

А що ви думаєте про подорожі Лободи?

До слова, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, що позувала для журналу "TIME TO EAT".

Артистка зізналася, що видання зовсім нескромне і запропонувала фанатам скоріше почитати інтерв'ю.

"@timetoeatbycrocus 🤦🏽‍♀️ яке нескромне видання ....🤭інтерв'ю , до речі ,почитати б...", - похвалилася Лобода. Фолловери взялися коментувати побачене: "Скромність давно не прикрашає! 😉🖤", "Витратно! А що тут приховувати?!🤩🤩 ❤️", "Прекрасна 😻💔", "всі люди як люди а я супер зірка ⭐️⭐️⭐️⭐️ тун тун тун😂", "Обкладинка вогонь", "Розкішна обкладинка !!!", "Ви чудова💕👌красуня😘😘", "😍😍😍 надихаюся тим як ви виглядаєте👍👍👍".

Нагадаємо, популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, актриса Хлоя Кхан дуже активно веде свою сторінку в Instagram.

Як повідомляв Znaj.ua, відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість показала розкішне тіло, рекламуючи власний бренд спортивного одягу. Так, дівчина позувала у відвертій топі і коротеньких велошортах.

Також Znaj.ua писав про те, що відома українська співачка, яка зараз живе і працює в Росії Анна Седокова потрапила у черговий скандал. На цей раз багатодітна мати вкрала дизайн сукні.