Журналісти знайшли у 29-річної Тетяни Брухунової, яку вважають коханкою Євгена Петросяна, елітну нерухомість в Москві.

Згідно з документами з Єдиного державного реєстру нерухомості 20 квітня 2016 року Тетяна Брухунова придбала квартиру в центрі Москви, на Лісовій вулиці. Апартаменти займають 77,5 кв. м. Відомо, що кадастрова вартість цього житла становить близько 19 мільйонів.

За деякими даними, недалеко від нової квартири Тетяни знаходиться офіс Євгена Вагановича і сусіди не раз бачили їх разом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Але Тетяна на цьому не зупинилася і придбала квартиру в новобудові. Площа — 232,2 кв. м, кадастрова вартість становить приблизно 77 мільйонів. Також в розпорядженні пасії Петрсяна знаходиться гараж, який вона придбала 27 липня 2017 року. Кадастрова вартість житла відрізняється від ринкової. Як правило, квартири коштують майже вдвічі більше. Так, двушка на Лісовій оцінюється приблизно в 30 мільйонів рублів, а друге житло — у 280 мільйонів.

Євген Петросян
Євген Петросян

Раніше повідомлялося, що адвокат Олени Степаненко дала перше інтерв'ю пресі від імені підопічної і розкрила деякі таємниці розлучення знаменитої пари.

"Євген Петросян намагається приховати справжню причину розірвання шлюбу. Думаю, що відомості про молоду помічницю Євгена Вагановича небезпідставні. Думаю, саме тому Євген Ваганович і зажадав термінового розділу майна. Причому зажадав до того, як взагалі зайшла розмова про розлучення. Він сказав Олені Григорівні, що йде, і відразу ж сам заговорив про розподіл майна. Дуже квапив з цим. Для Олени Григорівни все це було несподіваним. Більш того, представник Петросяна навіть став запевняти, що краще зараз розділити майно, оскільки з Євгеном Вагановичем легше домовитися, ніж з новим спадкоємцем", — розповіла адковат.

Нагадаємо, Олена Степаненко, яка нещодавно розлучилася з Євгеном Петросяном, знайшла собі нового чоловіка.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна спалили на дачі з коханкою.

Також Знай.ua писав, розлучення перетворив Петросяна в брутального мачо.