Скандальна співачка Ані Лорак, яка нещодавно пережила зраду чоловіка, поділилася з шанувальниками тим, як правильно вибирати партнерів.

Так, Кароліна взяла участь у проекті для жінок, які не можуть налагодити своє особисте життя. У ньому співачка дала декілька порад з вибору партнера. Приміром, вона закликала жінок триматися подалі від незрілих чоловіків.

Ані Лорак
Ані Лорак

"Є дуже багато незрілих чоловіків. Що це означає? Йому може бути і 40 років, але він так і не дозрів до таких стосунків, де треба віддавати, так як хоче тільки брати..." — розповіла Лорак.

Співачка також розповів, як можна підтримати пристрасть у вже сформованих стосунках.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Треба фліртувати з чоловіком, фліртувати, зваблювати його. Ви ж знаєте, як це робити? У вас же це вийшло вже!" — запевняє Ані.

Ані Лорак
Ані Лорак

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram образ з недавньої фотосесії. Так, знаменитість позувала з зеленій вечірній сукні і на підборах. Шанувальники ж відразу знайшли сліди фотошопу: подовжені ноги, збільшені груди і п'ята точка.

За 15 годин кадр зібрав 130 тис. лайків. Далеко не всім фоловерам припав до душі обман Лорак: "Ноги - стара шкапа собі подовжила! Без фотошопу вона--як нуль без палички!", "А погляд сумний...", "фотошоп", "Копита свої поросячі - подовжила! Гномиха стара!", "Вистачить худнути!", "Бідна,як тростинка.", "Куєк - без фотошопу, як нуль без палички!", "Анорексія чекає", "Не набридло займатися самолюбуванням. Занадто. Гидко вже.".

Нагадаємо, Ані Лорак показала чергове селфи з машини, однак не всім фоловерам воно сподобалося.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, напівгола Лорак присобачила свою голову до тіла Барбі.

Также "Знай.ua" писав, в мережі показали найбільш провальні образи Лободи, Лорак, Каменських та інших зірок.