Вже 27 вересня скандальній українській співачці Ані Лорак, яка вже доволі давно обжилась у Росії виповнилось 40 років.

Про це повідомляють ЗМІ.

Проте зовсім нещодавно мережу облетів грандіозний скандал у сім'ї Лорак та Мурата, адже стало відомо про постійні походеньки чоловіка співачки. Більше того його застукали на гарячому під час відпочинку з дівчиною в одному з київських нічних закладів.

Інтерес чоловіка Лорак до дівчини легко пояснити, так як їй всього 26 років і вона молодша за свою суперницю майже на 15 років.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Мабуть ситуація з чоловіком пришвидшила бажання співачки щось змінити у своїй зовнішності. Адже їй вже 40 років і молодше вона не стає. Хоча за останні десять-п’ятнадцять років вона грунтовно попрацювала над своєю зовнішністю.

Так, відомий стиліст відзначила, що Лорак у своєму віці вже встигла попрацювати над своєю зовнішністю у тому числі через послуги пластичних хірургів.

"У такому віці вона вже все встигла над собою зробити: була і підтяжка, і збільшення грудей, різна корекція губ, – розповіла відомий стиліст і дизайнер Ксенія Весніна. – По суті, їй залишилося зробити лише биоревитализацию рук і шиї. Це не пластика, а уколи краси".

Варто відзначити, що погодитись з думкою, що Лорак збільшила свої груди доволі просто, для цього буде достатньо подивитись її фото на початку кар'єри.

"В середньому вона на все своє перетворення витратила десь від 20 до 30 тис. доларів", – повідомила Весніна.

Крім того варто додати, що доволі багато жінок побачили на власному прикладі, що вагітність має доволі сильний вплив на організм жінки, зокрема це може відобразитись на шкірі, розмірі та формів молочних залоз та т.д.

"Вагітність, пологи, годування грудьми роблять дуже сильний вплив на жіночий організм – зокрема, на стан шкіри, форму молочних залоз, а іноді ведуть і до більш серйозних проблем – опущення м’язів піхви, наприклад", – пояснює кандидат медичних наук, пластичний хірург Анна Христенко.

Також хірург додав, що вік Лорак саме той, коли переважна більшість жінок роблять корекцію власної зовнішності, адже жінки вже не будуть народжувати та годувати дітей грудьми.

"Вік від 30 до 40 років майже ідеальний для корекції наслідків вагітності, але для багатьох операцій краще бути впевненими, що дітей ви більше не плануєте. Наприклад, після підтяжки грудей можуть виникнути серйозні проблеми з лактацією, а при вагінопластиці протипоказані природні пологи, тому що шви можуть розійтися", – каже хірург.

За її словами, після 40 років варто починати боротися з віковими змінами: з’являтимуться "важкі повіки", "мішки під очима", особа може постійно здаватися втомленим. Тому Лорак доведеться продовжувати використовувати ботокс і підтяжку обличчя, щоб залишатися молодою.

Українські сенсації. Ані Лорак – перелітня пташка

Нагадаємо, Кіркоров зізнався Ані Лорак в коханні.

Як повідомляв "Знай.ua", Лорак в перуці засвинячила машину.

Також "Знай.ua" писав, що знахабніла Лорак планує заробити на українцях.