Співачка Ріта Дакота, яка переживає гучне розлучення через зраду свого знаменитого чоловіка Влада Соколовського, виклала своїй сторінці в "Instagram" відверте фото у спідній білизні. Таким чином вона побажала своїм підписникам теплого дня.

"Всім грайливого теплого дня", - підписала фото дівчина.

Підписники тут-таки розсипалися в компліментах підтягнутій фігурі і свіжому вигляді співачки.

"Фігура просто ульот!!!!", "Рита красава!я закохався", "Просто Красуня", "Ідеальна", "Рита, чудово виглядаєте, це мій улюблений чорний колір. Камера вас любить", "Красуня така спокуслива", "Ви шикарна! Ви красива! І зовсім не мужеподібна, як кажуть ті хто виправдовує зраду вашого колишнього чоловіка. Дуже сексапільна ви!", "Якщо мене запитають , як я вважаю, хто найкраща співачка , я без сумнівів відповім, що це Ріта Дакота", - пишуть передплатники.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Соколовський та Дакота
Соколовський та Дакота

Але знайшлися і ті, хто не забув згадати про недавній скандал з чоловіком Ріти і дорікнути її в піарі.

"Ріта - ви звичайно сексі. Розумниця. Талановита дівчина. Але, цікаво знати, коли ваш піар з Владом закінчиться?", - написав один з передплатників.

Раніше повідомлялося, що Влад Соколовський розмістив свій чорно-білий знімок, під яким розповів деякі подробиці шлюборозлучного процесу і висловився про те, що трапилося. Його мовчання дозволило йому розчути все до дрібниць і побачити всю картину більш об'єктивно.

"Не хотілося що-небудь говорити, поки не будуть закінчені важливі юридичні тонкощі. Я пішов на всі умови колишньої дружини. Питання закрито і пора йти далі. Я дуже люблю свою дочку, завжди буду поруч і зроблю все, щоб вона була щаслива. Я завжди буду по-людськи любити Риту, тому що вона назавжди близька мені людина і мати моєї дитини", - написав у мікроблозі Соколовський.

Нагадаємо, невірний Соколовський пустився у всі тяжкі.

Як повідомляв "Знай.uа", спливли пікантні подробиці численних зрад Соколовського.

Також "Знай.ua" писав, що в мережі з'явилися подробиці розлучення Шнурова і Матильди.