Відомий американський дизайнер 63-річна Донателла Версаче, яку в 2017 році визнали іконою стилю, порадувала своїх шанувальників в Instagram новим знімком. Однак через ретуш Донателлу не впізнали навіть фанати.

Новий знімок відомого дизайнера так потужно відретушували, що багато шанувальників спочатку не зрозуміли, хто на ньому зображений.

Деякі прихильники заявили, що через фотошоп модельєр стала чимось нагадувати Меланію Трамп.

"Це точно Донателла?", "Зовсім інша особа, фотошоп творить дива", "Меланія тут один в один", "Фейстюн перетворив вас в першу леді США", "щось спільне з Меланією Трамп є", "Трамп, не інакше", — написали шанувальники дизайнера.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що багато користувачів мережі вже в курсі скандалу, який виник навколо сукні першої леді США, а саме чорної сукні, у якій Меланія Трамп з'явилася на відкритті Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.

Варто нагадати, що перша леді США Меланія Трамп довела, що вона все ще має зовнішність моделі і не дарма її негласно вважають іконою стилю. Громадськість завжди пильно стежить за дружиною американського президента.

Обговорюється буквально все – чим займається, куди попрямувала, що сказала, як подивилася. Особливо пристрасно оцінюється те, як одягається перша леді, яка носить негласний титул ікони стилю. Тому будь-який наряд дружини американського лідера піддається жорсткій оцінці, і не завжди Меланії Трамп вдається отримати схвалення модних критиків.

Нагадаємо, старіюча перша леді геть забула про сором, Макрон ховає очі.

Як повідомляв Знай.uа у Білому домі нова перша леді? Дональд Трамп знайшов заміну Меланії.

Знай.uа писав, Google спровокував у Трампа напад параної.