Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість приймала участь у шоу "Танці з зірками", проте зовсім нещодавно вибула з проекту. Так, Аніта вирішила розповісти про свої емоції і зізналася, що зовсім не засмутилася.

"Отже вчора ми покинули шоу «Танці», що я хочу сказати!
Я офігенно натанцювалася! Кожен наш номер - це ціла історія старань, тренувань, синців, відпрацювань, сварок, сліз, ржаки, історій з костюмами і тд😅😂🙈 Ми станцювали аж 6(!!!!) номерів 🙈😅 і давайте я не буду коментувати когось! Можу тільки себе!
Я стала емоційніше, я дізналася купу своїх сторін, я вперше наклеїла вії, вперше одягала перуку і ще багато чого 😂 Засмучена я? Ні!!! Це тільки шматочок мого класного життя! Далі все одно цікавіше і це просто те, що залишиться зі мною до кінця життя як приємні спогади! Ідеї б'ють ключем, пора втілювати❤️", - поділилася новинами Луценко. Фолловери ж підтримали тренера: "Цікаві добре танцюючі пари йдуть, а залишаються лише ті, над якими може посміятися можна(як ніби когось впевнено ведуть до перемоги на тлі гірших! Було дуже цікаво за вами спостерігати!!!", "Як так? 😳 не подивилася 1 ефір і все! Лідери пішли? Як таке може бути? 😔", "Аніта, Ви молодчинка, завжди гідно виступали і достойно залишили паркет, хоча мали б ще танцювати.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також знаменитість бере участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.