Черговим гостем програми Юрія Дудя "ВДудь" виявився реп-виконавець Фараон. В інтерв'ю він розповів про дружбу з Сергієм Шнуровим, нашумілу бійку з шанувальником під час виступу, наркотики і навіть про почуття до Олесі Кафельникової.

У травні цього року в інтернеті з'явився відеозапис з виступи репера, де видно, як він вдаряє ногою обридлого шанувальника. Фараон розповів, за що отримав хлопець.

"За те, що він здирав з мене штани. Чувак стояв у першому ряду і здирав з мене штани. Я йому сказав, що якщо він і далі буде це робити, я його е**ану. Він глянув на мене, ще раз глянув і знову став чіплятися до моїх штанів. Я йому въ**ал. Пізніше він ще крутився навколо себе, потім знову почав лізти до мене, я йому ще раз у**ал. І все", - розповідає Гліб (справжнє ім'я співака, - ред.).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Спочатку ролика були продемонстровані слова Шнурова під час інтерв'ю Дудю, де він розповів про Фараона, а потім Юрій запитав, як так вийшло, що вони подружилися.

"Він мені зателефонував, каже: "Їдь в Пітер, потусим." Я приїхав. Ми поговорили, усвідомили, що у нас багато спільного, і стали друзями", - говорить Фараон. Але Юрій захотів знати, що саме виявилося загальним у зірок.

"Ставлення до життя, його розуміння, ставлення до чогось побутового, філософії. Я люблю вчитися у нього. Я не вмію собі пояснювати це на якихось побутових прикладах, ось ми зійшлися, почалася дружба, ми спілкуємося", - говорить він.

Слід нагадати, що Олеся Кафельникова і Гліб були разом приблизно півроку, однак після розставання модель почала вести розгульне життя. Вона підсіла на наркотики, скандалила з рідними і навіть хотіла вчинити суїцид. Щоб прийти в норму, Кафельникова три місяці не з'являлася в соцмережах і лежала в клініці реабілітації. Шанувальники вважають, що пара як і раніше разом. Однак Фараон все заперечує.

"Це наші з нею справи. Були. Я не розкажу тобі про наркотики. Краще у неї запитати. Я віддав її татові, і в неї варто дізнатися, які стани вона пройшла. Вона не моя дитина. Що у неї в голові - це нас не стосується. Що вона вени різала - теж. Євген Кафельников взагалі вважав, що я огидна загроза у вигляді головного притону цієї країни. Я з ним не конфліктував", - повідомляє Гліб.

Дудь також запитав, чи вживає сам Фараон наркотичні речовини. "Ні, не вживаю. Взагалі нічого. Вже дуже давно. Я вживав, коли був на початку кар'єри. Але останнім часом це нічого, крім саморуйнування не приносило", - каже молодий чоловік.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Фараон описав ідеальну жінку.

Також Знай.UA розповідав, що в мережі з'явилася перша фотосесія Мерилін Монро.

Крім цього, Знай.UA писав про те, що Шнуров розповів, як розважає своїх дітей.