Відома італійська акторка Орнелла Муті, відома за кінокартиною "Приборкання норовливого" сильно хотіла стати громадянкою Росії, проте нещодавно приїхала в Україну з виставою "Суд над відьмою". Знаменитість явно щось не розрахувала, адже подивитися на легенду кіно 1 жовтня на сцені Міжнародного центру культури і мистецтв Федерації профспілок (Жовтневий палац) не зібралася навіть половина залу. До всього іншого, спектакль затримали на цілу годину.

За сюжетом, італійку на ім'я Франческа звинуватили в тому, що вона нібито була відьмою і спалили на вогнищі. Франческа стала першою жінкою, яку стратили за чаклунство. У самомій ж виставі показана сцена суду. Подивитися на те, як Муті спалюють і судять прийшли українські актриси Руслана Писанка і Тамара Яценко.

Так, затримка і порожній зал стали не єдиними проблемами Орнелли, адже з перекладним текстом теж вийшов росинхрон, хоч організатори гастролей стверджують, що російською озвучкою вистави займалися професійні перекладачі. Речення були обірвані на півслові, довгі слова плуталися, а текст читали без інтонації. Деякі глядачі не змогли витримати такої неповаги і почали йти відразу після невдалого початку.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що скандально відомі співачки, які так люблять гастролювати по Росії і збирати там нагороди, Ані Лорак, Таїсія Повалій та Світлана Лобода, несподівано для всіх прилетіли в Україну.

Також Ані Лорак втратила перуку.

А ще божевільна Лобода кидається на шанувальників.