Ще в 2007 році відомий ірландський боєць змішаних бойових мистецтв Конор Макгрегор познайомився в ірландському нічному клубі з дівчиною на ім'я Ді Девлін і відразу ж закохався. З тих пір кохана жінка бійця завжди була поруч з ним, навіть задовго до слави, коли Конор жив на допомогу по безробіттю і займався посиленими тренуваннями, щоб стати найкращим.

Старання і робота над собою дали відмінний результат і тепер Конор - зірка світового масштабу, заробляє на всьому, чому тільки можна і як і раніше кохає дружину Ді, про що завжди говорить в інтерв'ю. "Коли я приходив додому, втомлений від виснажливих тренувань, вона завжди казала мені: "Конор, я знаю, ти все зможеш!" Зараз я заробляю мільйони доларів. Мої бої збирають по 50-70 тисяч глядачів. Я можу дозволити собі будь-який автомобіль, будь-який одяг, будь-яке житло. І вона гідна всього цього, і навіть більше. Вона так само завжди поруч і каже, що я все зможу.", - не приховує трепетних почуттів Макгрегор. У пари нещодавно народився син і здається, що "сімейний" Конор зовсім не той поганий хлопець, яким його звикли бачити на світських заходах.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Макгрегор випустив власний сорт віскі.

Також чеченський боєць Хусейн Халиев закликав ірландця Конора Макгрегора вибачатися за його слова.