Схоже відносини відомої американської співачки Леді Гаги, яка нещодавно дебютувала як актриса у фільмі-мюзиклі "Зірка народилася", і відомого актора Бредлі Купера, який теж дебютував як режисер у тому ж фільмі, вийшли на новий рівень. Парочка постійно з'являється разом на світських заходах і, схоже, вже не приховує свої теплі відносини.

Так, на сторінці співачки з'явилося фото, на якому вона ніжно цілує Бредлі Купера в щоку, при цьому упираючись своїм відвертим декольте йому в бік. Тим часом сам актор мило посміхається в кадрі. У засобах масової інформації вже не раз ходили чутки про ймовірний роман Гаги і Купера, і це при тому, що актор одружений з відомою супермоделлю Іриною Шейк.

До того ж, нещодавно парочка з'явилася разом на Венеціанському кінофестивалі. Поява Леді Гаги там було дуже ефектною. Зірка просто впливла на фестиваль сидячи верхи на човні в розкішному чорному платті, яке вигідно підкреслило її фігуру. Однак компанію Бредлі Куперу, з яким вона знялася в його дебютному фільмі "Зірка народилася", співачка склала в елегантному білому платті і чорних туфлях-човниках на височенних підборах. Артисти з'явилися перед папараці, тримаючись за руки.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Зауважимо, що у фільмі "Зірка народилася" Бредлі Купер і Леді Гага зіграли закохану пару, де артистка з'явилася в мюзиклі в образі співачки Еллі, а Бредлі – кантрі-музиканта Джексона Мейна, який допомагає дівчині повірити в себе і, нарешті, стати справжньою зіркою.

Відзначимо також, що нещодавно американський журнал Entertainment Weekly вирішив підігріти інтерес до стрічки "Зірка народилася" і на обкладинці нового випуску розмістив Гагу і Купера в образах їх персонажів.

Нагадаємо, гола Леді Гага в смітті стала головним посміховиськом тижня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леді Гага нахилилася і блиснула з глянцю всім, чим могла.

Також портал "Знай.ua" писав, що шанувальники Леді Гаги не впізнали зірку.