Скандальний продюсер шокував увесь шоубизнес своєю витівкою. Невідомо під впливом яких препаратів він перебував, коли вирішив зробити обряд екзорцизму.

Антон Холендро був затриманий поліцією, при спробі провести обряд вигнання демонів. Спершу чоловік роздягнув мати і поливав її святою водою, а потім викликав пожежників, щоб ті допомогли йому.

Йому здалося, що його мати одержима демонами. Що наштовхнуло на таку думку — невідомо, однак він вирішив діяти рішуче і не переставав знущатися над бідною жінкою. Не довго думаючи він звернувся за допомогою в пожежну службу. Диспетчер, у свою чергу, був настільки здивований проханням чоловіка, що негайно повідомив про події поліцейським і медикам.

Приїхали поліцейські оцінили обстановку і заарештували колишнього продюсера. Пізніше Антон був переданий лікарям, щоб вони оцінили його психологічний стан і відправили на лікування. Тепер Антон Холендро знаходиться на обстеженні в лікарні. Стан його матері, після пережитого, теж невідомо. Всі подробиці цієї скандальної справи замовчують. Але дивацтва в поведінці були помічені давно. Нерідко "зірки" дозволяють собі різні вольності в поводженні, але за все треба нести відповідне покарання.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Знай.ua" також писав: "було боляче, коли почали різати в інтимному місці", — Даша Астаф'єва поділилася пікантними подробицями. Під час інтерв'ю для "Світського життя" українська співачка розповіла, скільки їй заплатили за оголені знімки в журналі. Крім того, вона продовжує зніматися в українському кіно і вдосконалювати свої акторські навички. Астаф'єва додала, що їй дуже імпонує амплуа актриси і вона планує і далі розвиватися в цьому напрямку.

"Знай.ua" раніше писав: Вкрали і радіють: зірки-розлучниці, які повели чоловіків сім'ї. Деякі зірки не дуже турбуються про моральні принципи — вони намагаються завоювати чоловіка, навіть не звертаючи уваги на його дружину і дітей. Про відомих разлучницах пише Clutch. За Вірою Брежнєвою доглядали багато чоловіків, але її часто тягнуло на "зайнятих".