Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram, що недавно повернулася в українську столицю. Фотографії з геолокацією Київ артистка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Відомо, що скандальна знаменитість, яку в українських засобах масової інформації давно охрестили "запроданкою", приїхала в Україну заради шоу на телеканалі "Інтер", який скоро відзначатиме свій ювілей. В честь цього артистка виклала фотографії у відвертій сукні з глибоким декольте.

Зокрема, Лорак розмістила два фото з Інтера у своєму акаунті. На першій чорно-білій фотографії Ані позує десь за кулісами, а на задньому плані видно напис, який свідчить про те, що зірка на телеканалі Інтер. На другому фото співачка зображена в тому ж вбранні, тільки вже на сцені і з мікроформ в руці.

Не всім фоловерам сподобалася така новина: "За що вона може бути гордістю? За те, що зрадила Україну і свою батьківщину не привітала зі святом. Все сидить в Росії борги віддає", "Стара стала", "Голова велика", "Кобила стара!", "Дуже схудла", "Ця пряма перука задовбала вже, накрутилася б чи що? Мені так подобалися її локони", - пишуть фоловери у коментарях до фото.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак випадково зустрілася в Києві зі своєю подругою Лілією Подкопаєвою. Фото двох знаменитостей з'явилося на сторінці спортсменки і дуже розлютило українських шанувальників Лілії.

"Дружба не вимірюється кількістю дзвінків і зустрічей. Трапилася зустріч. Випадкова, незапланована і від того ще більш трепетна і добра. Цінувати моменти до того, як вони стануть спогадами", - підписала фото Подкопаєва.

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці розлючені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці розлючені.