Користувачі мережі вже звикли до шокуючої інформації про постать Анастасії Волочкової.

Однак ця новина здивувала всіх.

Волочкова

Днями в мережі з'явилася інформація про те, що балерина поділилася старим архівних знімком, який би зроблений ще за часів її навчання.

Знімок вона опублікована на честь Дня вчителя.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Волочкова

Вона також додала:

Я з гордістю згадую всіх моїх педагогів, які мене вчили. Їх було так багато, що я намагалася записати їх імена в блокнот, і мені не вистачило трьох сторінок. Це були метри балетного мистецтва! Багатьох уже немає в живих, але я завжди молюся про них. А на цьому фото ми в балетній Академії ім. Ваганової з моїми подругами Женею і Надею.

Як ви можете побачити, з тих пір Волочкова кардинально змінилася.

А що ви думаєте про це фото?

До слова, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно.

Так, в цей раз Анастасія виклала у своєму Instagram відео, на якому вона розчепірившись зав'язує пуанти на ногах, паралельно розповідаючи, що її запросили на свято. Мова йде про професійне свято – День учителя, який відзначають у першу неділю жовтня.

"По запрошенню голови Підмосковного міста Руза Максима Вікторовича Тарханова я сьогодні приїхала станцювати наш концерт у День Вчителя"

, - підписала відео Волочкова.

Крім дивної пози, в якій скрючилась балерина разом зі своїми пуантами, дивно виглядають діти, які стоять на задньому фоні за спиною Волочкової. Майже десяток дівчаток стоять, як на шкільній лінійці і мило посміхаються, поки балерина взувається.

На відео Волочкова хвалиться, що її запросили виступити на святі в місті Руза. Також зірка привітала вчителів з прийдешнім професійним святом. Балерина пообіцяла дітям за спиною сфотографуватися з нею і подарувати всім свій виступ.

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram.

Як повідомляв Znaj.ua, російська балерина Анастасія Волочкова зі шкіри лізе, щоб всілякими способами привернути увагу до своєї персони.

Також Znaj.ua писав про те, що здавалося б, балерина завжди намагається прославлятися своїми неоднозначними знімками. Крім захоплених відгуків зустрічаються і більш гострі, дискусійні або навіть хвилюючі.