На "Новому каналі" завершився черговий випуск "Топ-модель по-українськи". На цьому тижні учасників розділили на команди-хлопців. Була заснована команда дівчаток і команда хлопчиків.

Після битви між статями верх взяли дівчатка і хлопчикам довелося битися на виліт. Фінальним боєм була фотосесія з оголеними представницями жіночої статі і тут несподівано, досвідчені хлопці-моделі злякалися і разгубилися. Як це розуміти? Адже, ви мрієте стати відомими моделями, як же без фотосесій?

"У нас було кілька причин влаштувати гендерну битву. По-перше, нам здається, що особисті взаємини учасників впливають на їх роботу. По-друге, вони самі постійно сперечаються, кому легше на проекті: хлопцям або дівчатам. І останньою краплею стало дефіле з падінням минулого тижня, де Софі і Денис посперечалися, кому легше падати – хлопцям на підборах або дівчатам в шльопанцях. Мені здається, цей конфлікт так і залишився незавершеним", – розповіла Костромічева.

За роботу на цьому тижні команди заробляли бали, за підрахунком яких і визначать команду-переможця.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Дівчатка і хлопчики отримали різні завдання, які виконували в 3 етапу змагань. Тут була фотосесія, гразные танці та психологічні вправи.
І дівчата і хлопці старалися, але перемогла жіноча команда. Тому вся команда чоловіків опинилась під загрозою вильоту.

Фінальна битва хлопців теж вимагала мужності – вони повинні були знятися в рекламній кампанії чоловічого одягу. І в кадрі хлопці будуть не одні – з них будуть оголені дівчата.
Ближче до завданням був Єгор, тому він і залишається. А Денис залишає проект.

Підсумок випуску не дуже радує, на Дениса покладали великі надії. Хлопець не витримав фотосесії з голими дівчатами, що неприпустимо в модельному бізнесі. Відправляємо Дениса працювати над собою. Можливо, він зможе взяти участь у наступному сезоні проекту. Треба тільки трохи докласти зусиль та хлопець дійсно заслуговує уваги.

"Знай.ua" писав раніше: Секрети краси супермоделей: правила живлення від красунь з світовим ім'ям.

"Знай.ua" повідомляє: Козловський подякував колишню і показав нову: фото.