Моделі можуть хизуватися на подіумах вже через кілька місяців після пологів. Вони точно знають, як відновити фігуру , і готові поділитися своїми секретами. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Наталія Водянова

Важко повірити, що Водянова - багатодітна мати. Навіть після народження п'ятої дитини вона виглядає як дівчинка. Секрет Наталії досить простий: йога, активний спосіб життя і хороші гени. Позбутися від розтяжок їй вдалося завдяки маскам і обгортання з глини і морських водоростей.

Даутцен Крез

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У 2014 Даутцен змогла взяти участь у показі Victoria’s Secret вже через чотири місяці після пологів. Швидко повернутися у форму їй допомогли силові тренування ABS. Це вправи на м'язи преса, стегон, сідниць і попереку. Також Крез використовувала строгу дієту, в якій замінила вуглеводні продукти білковими.

Жизель Бундхен

Після народження другої дитини Жизель змогла всього за два місяці скинути 13 кілограм.

Ще під час пологів вона займалася йогою, плаванням і в основному їла овочі, фрукти, біле м'ясо і рибу. У післяпологовий період вона скоротила прийом їжі до 1500 кк день і займалася кунг-фу.

Хайді Клум

Хайді - мати чотирьох дітей. Після кожних пологів вона швидко поверталась у форму завдяки кардіотренуванням і особливому харчуванню, в якому чітко збережений баланс білків і вуглеводів.

Міранда Керр

Керр також активно займалася пілатесом і силовими тренуваннями. Вона змінила свій раціон: сніданок у неї складався з яєць і свіжих фруктів, на обід Міранда вживала салати з овочами або морепродуктів, а на вечерю у неї була риба чи стейк, приготований на пару.

Нагадаємо, Водянова з покерфейсом" вийшла в люди у дивному вбранні.

Як раніше повідомляв Знай.ua, популярна модель Даутцен Крез вирішила відпочити на Ібіці. Папарацці зловили дівчину в найпікантніший момент.

Також портал Знай.ua писав, знаменита актриса і модель Хайді Клум підкорила армію фанатів новим знімком, на якому заселфилась в чому мати народила.