Відома українська співачка, учасниця першого випуску української програми "Холостяк" і турецького шоу "Голос" Яна Соломко показала зворушливе фото з маленькою донькою. Знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, Яна Соломко з дочкою приміряла яскраві літні плаття насиченого зеленого кольору з флористичним принтом і поділилася фотографією в соцмережі. На фото дівчата позують в красивих сукнях в підлогу і Яна розповідає про те, як її дочка Кіра стала її справжньою найкращою подругою.

"Моя найкраща подружка... Дівчата, а як ви вважаєте, складно батькам і дітям стати найкращими друзями?" Шанувальники зірки були в захваті від такої милої і ніжної фотографії і почали коментувати публікацію Яни Соломко.

"Красотульки! Дружба можлива, але потрібно правильно розставляти кордони, адже все добре, коли в міру", "Дітям завжди потрібно говорити, що вони нам потрібні і ми без них не можемо і як їх любимо, тоді все вийде", "Які ви гарненькі", "Яночка, ти як завжди чарівна! Дівчинка просто ангел. Впевнена, ти дуже хороший друг і любляча мама своїй донечці", "Дівчата ви на фото справжні лісові Мавки! Випромінюєте одне тепло і позитив! Так тримати!", - пишуть захоплені шанувальники.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Яна Соломко виховує в дочці королеву. Українська співачка, телеведуча і фіналістка першого сезону шоу "Холостяк" Яна Соломко опублікувала у своєму Instagram фотографію однорічної дочки Кіри. Знімок мама підписала просто і зворушливо: "Моя королева!". На фото зображена дівчинка зі спини. Варто відзначити, що співачка дуже оберігає дитину від надмірної уваги і намагається не показувати обличчя дочки. Навіть ім'я дівчинки стало відомо тільки через рік після її народження.

Нагадаємо, українська співачка Яна Соломко поділилася зворушливим сімейним відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Яна Соломко показала пишні форми у фотосесії у відвертому купальнику.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова зворушливо привітала дочку з днем народження.