Популярне українське шоу "Танці з зірками" щонеділі збирає біля екранів тисячі телеглядачів, які щиро вболівають та переживають за долю улюблених зіркових пар.

У неділю, 7 жовтня, глядачі телеканалу 1+1 побачили сьомий випуск шоу, у якому залишилися усього 8 пар. У цьому ефірі шоу пари показали постановки на тему "Вечір легенд".

7 жовтня на головному танцювальному майданчику країни станцювали станцювали співачка Michelle Andrade і Женя Кіт, ведуча Леся Нікітюк з Максимом Єжовим, Оксана Марченко і Дмитро Чаплін, Руслан Сенічкін з партнеркою Яною Цибульської, холостяк Іраклі Макацарія і Яна Заєць, боксер Денис Берінчик з Катериною Білявською, актор Павло Вишняков з партнеркою Юлією Сахневич, комік Ігор Ластівчин та Ілона Гвоздьова.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

За оцінками суворих суддів, під ударом опинилися Денис Берінчик та Катерина Білявська, Руслан Сенічкін та Яна Цибульська, Michelle Andrade і Женя Кіт.

Однак за кінцевими результатами оцінок журі та глядацького голосування проект довелося покинути парі Дениса Берінчика та Катерини Білявської.

"Дякую всім за підтримку і за те, що я знайшов стільки друзів. Особлива подяка моїй чарівній партнерці", - звернувся до фанатів Берінчик.

Нагадаємо, учасників шоу популярного танцювального шоу "Танці з зірками 2018" Іраклі Макацарія та Мішель Андраде запідозрили у романтичних стосунках.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, за лаштунками шоу вже ходять схули, колишній головний герой шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія все ж закрутив роман з українською співачкою, родом з далекої Венесуели Мішель Андраде.

Також під час прямих ефірі шоу судді та ведучий "Танців" Юрій Горбунов неодноразово наголошували, що учасників пов'язують романтичні стосунки, які розпочались з початком шоу.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов


Як писав раніше Знай.ua, відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками своєю бідою.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Виявилося, що у розпал проекту знаменитість захворіла. У своєму Instagram Леся виклала стильне фото з посмішкою на обличчі, але підпис до цього фото засмутив прихильників телеведучої. Стало відомо, що дівчина злягла з високою температурою.


Також Знай.ua писав про те, що відома фітнес-тренер Аніта Луценко розкрила жахливу правду про участь у шоу "Танці з зірками".