Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у шоу «Лучше всех», яке веде Максим Галкін. Так, артистка анонсувала випуск, в якому билася з дітьми.

"Сьогодні о 19:20 на Першому Каналі @1tv вийде одна з моїх улюблених передач - «Лучше всех» @luchshe_vseh_official , де у нас буде справжній і дуже серйозний бій⚔. Без жартів! Я і Максим Галкін @maxgalkinru , битимемося з дуже серйозними суперниками - Анею і Мішею Бурцевимі 💪🏼💪🏼, і повірте, це буде навіть крутіше, ніж сьогоднішній ранковий бій🥊. Ставимо ставки! Ви за кого?", - пожартувала Седокова. Фолловери взялися коментувати: "😻😻 як Круто! Молодці 😻", "Дуже смішно і природно", "Ми за вас)))", "Безумовно за тебе😍♥️", "Аня - Ви крута і позитивна!!!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.