Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Здається, всі підписники вже звикли до не завжди доречних, а іноді і відверто дивних витівок знаменитості. Однак, Волочкова продовжує дивувати. Частіше неприємно.

Так, в цей раз Анастасія виклала у своєму Instagram нове фото, на якому вона позує лежачи на оновленому дивані. От тільки серед яскравих подушок балерина була ледь помітна, чого не скажеш про плісняву на стінах, яку помітили уважні підписники.

"Ось в таку красу перетворив наш диван Олексій і його компанія @stul.ru, перетягнувши його у райдужні відтінки! Спасибі!" - написала Волочкова в підписі до фото. Але не всі оцінили інтер'єр кімнати з оновленим диваном.

"А де наступні фото в трусах? Як так?", "А де краса?", "Скільки можна перетягувати цей диван? До цього був краще", "Штори звичайно кошмар, як і колір стін", "Тільки я бачу криві стіни? Напевно це після стійки, очі відразу ріжуть стіни, кути", "Ти взагалі кольори веселки уявляєш?", "Раніше диван поєднувався з килимом, шторами і загальною обстановкою, все-таки дизайнер працював! А зараз відсебеньки і несмак!", "У мене два кутові дивани б/у виглядають набагато привабливіше, ніж те, що Волочкова показує", "Подушки жахливі, кольори не поєднуються – дешевка", "Штори з Великого взяли?!", "Грибок на стіні заберіть, і шторку в сільський клуб віддайте", - пишуть користувачі в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Волочкова у шубі роздавала автографи качкам. Анастасія виклала у своєму Instagram кумедне відео про те, як вона у вихідний ходила годувати качок на ставку. Це відео могло б виглядати мило, якщо б не парочка дивних деталей. Як видно на цих кадрах, на вулиці стоїть ясна сонячна погода, але це не завадило Анастасії напнути зимову шубу для прогулянки біля ставка. До того ж взуття на величезних підборах зовсім не підходить для таких прогулянок.

Нагадаємо, промежина Волочкової схвилювала фанатів не на жарт.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова спробувала заспівати, чим сильно налякала фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.