Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз анонсувати свій концерт у російському Омську. Для залучення уваги співачка опублікувала фото в своєму Instagram.

На знімку Ані Лорак позує із зухвалим поглядом в купі прикрас і з яскравим макіяжем. Особливо в очі кидається яскраво-червона помада, яка явно нанесена з надлишком і тільки псує образ співачки. До того ж губи артистка склала "модною" качечкою, що не додає привабливості цьому знімку.

Однак шанувальники, яких у Лорак предостатньо розділилися на два табори, знайшлися і ті, кому фотографія співачки з анонсом шоу "Діва" в Омську, сподобалася. Ось, що пишуть користувачі в коментарях до знімка.

"Удачі Вам на гастролях Кароліна! Чудово виглядаєте! Красуня!", "Стильний ретро образ! Справжня діва з Голлівуду 40-их років!", "Це фото треба прибрати", "Жах, звичайно! Звичайно, жах! Щоки втягнула, фотошопом витягли обличчя! Праве око скосило в перенісся! Лорак, пости краще фото своєї доньки", "Страхуїлище таке", - пишуть шанувальники і хейтери.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що читає книги. Так, фотографія з книгою в руках з'явилася в записі Ані Лорак у мережі. На фото співачка позує з яскравим макіяжем у схожій на спортивну кофті, а обличчя прикриває книгою під назвою "Роздуми. В чому наше благо?". У підписі до фото Лорак запитує своїх підписників, що вони читають.

Ми також писали, що Ані Лорак вирішила похвалитися фанатам в Instagram, що стала членом журі нового сезону російського шоу "Голос. Перезавантаження". Відповідне фото співачка опублікувала на своїй сторінці. У публікації Лорак з'явився постер, на якому зображений новий склад членів журі російського пісенного шоу "Голос. Перезавантаження".

Нагадаємо, Ані Лорак, Лобода і Повалій завили на рідній землі, українці скаженіють.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що фанати просять забратися знеславлених зірок з України.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак приїхала в Київ і сховалася на "Інтері", українці розлючені.