Популярна американська співачка Леді Гага, яка більше всього на світі любить епатувати публіку, постала перед шанувальниками у несподівано ніжному та жіночому образі. Співачка прикрасила обкладинку глянцевого журналу ELLE. Відповідні фото співачка представила на своїй сторінці в Instagram.

На фото епатажна зірка з'явилася в досить романтичних образах. Для зйомок на сторінки журналу Леді Гага приміряла кілька образів. На одному зі знімків співачка з яскравим макіяжем лежить на піску і дивиться в кадр. На другій обкладинці Леді Гага з'явилася без бюстгальтера в строкатому літньому платтячку з картатою сорочкою, зав'язаною на поясі. В цьому кадрі співачка теж дивиться в камеру і стоїть в зухвалій позі.

Ще на одній фотографії виконавиця з'явилася у вузьких латексних брюки з завищеною талією бежевого кольору. У той час як зверху зірка повністю оголилася, а голі груди прикриває руками. На голові Гаги красується синій берет, а на руках кілька наручних годинників. Зйомка, судячи з цих кадрів, проходила на пляжі, всипаному жовтим листям.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Леді Гага прикрасила обкладинку жовтневого номера глянцевого журналу Vogue. На офіційному сайті видання кажуть, що в номері можна буде почитати розгорнуте інтерв'ю зірки, яке вона дала на честь виходу мелодраматичного фільму "Народження зірки". Леді Гага приміряла кілька стриманих і одночасно дуже сексуальних образів таких преміальних марок як Givenchy, Chanel, Oscar de la Renta і Wolford. Стильні блузки, джинси і пікантні сукні з мереживом – все це про нову зйомку з Леді Гагою.

Обкладинку глянцевого журналу ніжна і чутлива Леді Гага, яку ми часто звикли бачити в дивних, а іноді і диких образах, прикрасила у спокусливому чорному оксамитовому платті, впевнено демонструючи декольте. Автором фотосесії став дует талановитих фотографів Inez і Vinoodh.

Нагадаємо, гола Леді Гага в смітті стала головним посміховиськом тижня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леді Гага нахилилася і блиснула з глянцю всім, чим могла.

Також портал "Знай.uа" писав, що шанувальники Леді Гаги не впізнали зірку.