Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість презентувала нову ліричну пісню "Шантарам", яка відразу ж сподобалася її фанатам. Так, в обіймах напівголого чоловіка артистка порадувала ще однією новиною - зовсім скоро вийде сексуальний кліп.

"Через півтора тижні виходить кліп #ШАНТАРАМ
Картина знята @alanbadoev . Одного разу, глибоко поранена птиця 🦅, знищує все , що любила . І всіх, хто її любить . Я не вірю в те, що рани загоюються. Вони кровоточать навіть якщо цього не видно . Вони залишаються в тобі і інші не лікують. Тільки той, хто завдав #скоро", - поділилася радістю Седокова. Фолловери не змогли пройти повз: "Чогось все гірше і гірше,а у порно зніматися не пробувала?", "Що це? Еротика!!! Коли більше нічого показати, деколи показують тіло. Шоу і вуйаєризм.", "Напевно, після цього кліпу, Аня народить ще одну дитину)))😜😛", "Вульгарщина товстожопа", "Ну вже дуже відверто...трохи скромності матусі трьох дітей".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.