- Артем, зараз ви є ведучим рубрики #BACKSTAGE телепроекту "Танці з зірками". Чи є моменти, які не потрапляють в відео або це виключено в режимі прямого ефіру?

- Рубрика #BACKSTAGE створена для того, щоб показати, що знаходиться за лаштунками, а й за лаштунками лаштунків теж відбувається багато всього цікавого. Для цього я створив свій YouTube-проект під назвою #TRUEBACKSTAGE.
На проекті, навіть виходячи в прямий ефір, потрібно думати про багато речей. Наприклад, коли ставиш запитання, чи не розкриє воно таємницю танцю або постановки, тому що все танці я бачу заздалегідь. Потрібно не заявити образ учасника завчасно, в цьому теж своя фішка. Мінімально - у проекта є партнери, а їх конкуренти не можуть потрапляти в #BACKSTAGE навіть мигцем. Всі ми люди і на одному з ефірів Мішель Андраде її фанати подарували їй блок "Кіндер сюрпризу", начебто це мило і добре, але коли вона підійшла до мене на інтерв'ю, я чемно забрав і сховав у себе за спиною, тому що партнер всього проекту #BACKSTAGE - це шоколад "Millenium". У такі моменти потрібно думати не тільки про те, що запитати у людей, як донести правильно інформацію, а й про багато інших супутніх моментів.

- Яка пара цього проекту імпонує особисто вам? Відправляли ви смс-повідомлення за когось?

- У цьому сезоні дуже багато знайомих мені людей не тільки серед зірок, але і серед танцюристів. Багато з них колись танцювали в "Кварталі", або ми з ними перетиналися на різних івентах. Всі - ніби велика дружна сім'я. Для мене - як кажуть від любові до ненависті один крок, так і навпаки - так ось, найнецікавішою парою були Вишняков-Сахневич. Мені здавалося, що вони ніякі. Я добре знаю Юлю Сахневич, ми спілкувалися з нею і я думав, що їй не дуже пощастило з партнером. Але зараз, після цих чотирьох ефірів, я думаю, що і їй дуже пощастило, і йому - Юля все сама ставить. Вони шалено круті!

У мене є фішка - на кожному ефірі я відправляю одну смс за якусь пару. На останньому ефірі я відправив смс за пару Женю Кота і Мішель Андраде, вони разом з ще двома парами потрапили в номінацію на виліт, але все-таки їх залишили в проекті. Напевно, завдяки моїй смс-ці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

- Крім цього проекту ви завели ще й власний влоги #TRUEBACKSTAGE, чи багато часу йде на його зйомку і монтаж?

- Це невелика віддушина, дуже багато чого залишається за кадром #BACKSTAGE, який виходить в соцмережах каналу "1+1", тому що YouTube дозволяє трохи більше, ніж телевізійний формат. Зірки ж теж люди - дуже класно, коли Катя Кухар з Лесею Нікітюк (навіть не зрозумів, хто з них) когось називають за кадром "су*ою". Або, наприклад, Ігор Ласточкін, перебуваючи в схвильованому стані перед виходом на сцену, посилає мене куди подалі з моїм питанням: "Хто з ким" мутить на проекті". Такі моменти і є #TRUEBACKSTAGE.

- Як вважаєте, судді завжди ставлять об'єктивні оцінки? І чи буває, що в їх оцінках висловлюється симпатія до тієї чи іншої парі проекту?

- Судді - для того і судді, повинні бути на проекті люди, які беруть на себе відповідальність і ведуть одну лінію, люди, які враховують всі фактори. Десь же потрібно і батогом і пряником, видно, що пара трохи розслабилася - треба поставити погану оцінку, щоб на наступний ефір у них був краще танець. Це спрацьовує десь на підсвідомому рівні у всіх пар. Тому - якщо вже вибрали цих людей, то їм потрібно довіряти і вони круті!

- Робота в цьому телевізійному проекті не заважає займатися власними? Наприклад, івент-агентством?

- Навпаки, навіть допомагає - нещодавно у нас була кубинська вечірка і ми шукали туди танцюриста. Це мав бути колоритний персонаж. На першому ефірі "Танців" я побачив партнера Лесі Никитюк - Максима. І зрозумів, що саме він і потрібен для заходу - він учасник топового проекту на українському телебаченні. І саме він зможе дати відмінний майстер-клас на кубинської вечірці. Я працюю 24 години на добу на різних проектах, іноді робота на цих проектах перетинається.

- На День Незалежності України вам вдалося в маленькому містечку зібрати сто п'ятдесят тисяч чоловік і привезти туди Потапа і інших зірок першої величини. Наскільки це було складно або ж заходи під егідою "Кварталу" проводити легше?

- Цей фестиваль чотири роки тому починався з божевільної ідеї - зібрати в одному з ярів Сумської області тисяч десять-п'ятнадцять людей. Коли на перший фестиваль прийшло сто тисяч, ми трішечки злякалися, але в той самий час зраділи. З кожним роком людей все більше, кількість виступаючих зірок - теж. Ми ростемо і розвиваємося, це вже окремий свій бренд - "KVARTALFEST". Під егідою цього слова фестивалі робляться вже легше.

- В Україні зараз криза, особливо вона стосується маленьких міст і сіл. А як ви вважаєте - чи потребують в цій місцевості в розважальних заходах з топовими українськими артистами?

- Зараз в країні криза не тільки фінансова, а й емоційна, тому що негативних емоцій вистачає, а ось позитивні - в дефіциті. Все, що робить студія "Квартал 95" або моє івент-агентство "GB Event by Kvartal 95" - це дарує емоції, радісні і добрі емоції з екранів телевізорів, з екранів кінотеатрів, вживу приїжджаючи на концерти, влаштовуючи величезні фестивалі. Не побувавши там, не зрозумієте, якими задоволеними і щасливими йдуть люди з "KVARTALFEST". Для них це заряд енергії на весь рік, до наступного фестивалю.

- Говорячи про топових артистів, кого в Україні вважаєте таким?

- Це і артисти "MOZGI Production" - "Время и Стекло", "MOZGI", і MONATIK шалено крутий, Оля Полякова, DZIDZIO, група "Ляпіс Трубецький" - не знаю, чи можна вважати їх білоруським або українським колективом, тому що у них величезна кількість концертів по Україні. Це, напевно, ті, кого найчастіше замовляють на івенти через наше агентство. Ми працювали з багатьма, багато хто, незважаючи на те, що не є топами, працюють як зірки світового рівня. Ми намагаємося пропонувати і продавати таких артистів, щоб виводити їх в топ. Ну, і, звичайно ж, "Квартал" - топовий гумористичний колектив України. Інформація на правах реклами.

- Ви є музичним редактором "Вечірнього кварталу". Чи впливають ваші музичні уподобання на вибір тих, хто виступає на сцені гумористичного телешоу?

- Завжди критерієм вибору артиста на сцену "Вечірнього кварталу" була його популярність, актуальність, затребуваність і бажання глядача "Вечірнього кварталу" бачити цього виконавця. В інтернеті та у молоді є таке слово "хайп", тих, з ким можна "хайпонути" - завжди і запрошували. Окрема частина - це ті артисти, які викликають почуття ностальгії. У нас була і Монсеррат Кабальє, і Томас Андерс, і група "Smokie" - багато було іноземних артистів, пісні яких знали не тільки ми, а й наші батьки.

- Чи погодитеся ви, що у світській і культурному житті України досить багато чоловіків-ведучих? Кого вважаєте своїм конкурентом? І чи існує конкуренція в цій сфері?

- У нас в країні конкуренції немає тільки у виробництві цукерок, а так, слава Богу, у всьому у нас є конкуренція. І це класно і круто, і підстьобує тебе більше працювати, придумувати нове, саморозвиватися, вдосконалюватися. Не можу назвати когось конкурентами, тому що всі вони - мої друзі. Всіх грошей не заробити, всі івенти не проведеш. Навпаки - шалено радію, коли бачу хорошого якісного ведучого і шалено засмучуюся, коли все навпаки.

- З вашим ростом, вагою, зовнішнім виглядом і відчуттям стилю - чи не було пропозицій стати обличчям чоловічої колекції?

- Ми дружимо з Андре Таном і я був бренд-амбасадором, також дружу з чоловічим брендом Arber і теж був їх амбассадором. Не так багато у нас якісного українського одягу, якщо з'явиться хтось новий і вони звернуть на мене увагу - я тільки за і завжди звик підтримувати своїх. Нас навчили цьому в "Кварталі". Як "своїх" - криворізьких, так і "своїх" - українських.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв про те, що Оксана Марченко на хвилі успіху залишає "Танці з зірками".

Також ми писали, що Никитюк показала іншу сторону Танці з зірками, а також показала розтяжку.