Після виходу відомої телеведучої Оксани Марченко з "Танців" організатори проекту шокували глядачів несподіваною пропозицією. Так, шанувальникам шоу запропонували повернути одну з пар, яка вилетіла, і її оберуть самі глядачі.

Оксана Марченко і Дмитро Чаплін
Оксана Марченко і Дмитро Чаплін

Дану заяву опубліковано на офіційних сторінках "Танців" в соціальних мережах проекту.

"Ми оголошуємо глядацьке голосування, яке визначить, хто з учасників зможе повернутися на проект! Результати стануть відомі під час прямого ефіру, який відбудеться в неділю о 21.00. Не втрачайте часу - голосуйте за вашого фаворита! Їх доля у ваших руках!", - запропонували організатори шоу.

Танці з зірками
Танці з зірками

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що повідомлення про звільнення Оксани Марченко з проекту "Танці з зірками" стало повною несподіванкою не тільки для шанувальників творчості телеведучої, але і для найсуворішого члена журі Катерини Кухар.

"Дуже шкода, для мене Оксана є еталоном жіночності, чарівності і краси. Вона жінка з апломбом. І скажу словами класика: "Леді відрізняється від квіткарки не тим, як вона себе тримає, а тим, як з нею себе поводять люди". Оксана на паркеті і в житті виглядає і веде себе, як справжня леді", — сказала Кухар.

Варто нагадати, що відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз бере участь у шоу "Танці з зірками", поділилася з підписниками в Instagram новим фото і своєю дилемою. Варто зазначити, що на знімку Леся позує в дуже милому образі домогосподарки.

Так, на сторінці ведучої шоу "Орел і Решка", яка зараз бере участь у танцювальному проекті, з'явилася фотографія, на якій Леся Нікітюк позує на кухні в образі "відчайдушної домогосподарки", як вона сама себе називає. Дівчина одягла милу сукню в синьо-червону клітку і кокетливо тримає себе за волосся.

Нагадаємо, зірки серіалу "Школа" нагрянуть на відоме шоу.

Як повідомляв Знай.uа Олена Шоптенко показала свою улюблену роботу, і це не танці.

Знай.uа писав, Берінчик вилетів з шоу "Танці з зірками" і знайшов нове заняття.