Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, поділилася з фанатами новим епатажним фото.

Лобода
Лобода

На своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала фото в жовто-синій футболці та чорній куртці.

однак більше запитань у фанатів виникло до підпису, який Лобода залишила під фото.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Сьогодні ти сказав, що мені личить смуток..." з хештегами #foryouT і #впреддверии.

Шанувальників послання співачки неабияк заінтригувало.

"Люблю Ваші загадки... відчуваю, що це рядок з нової композиції", "Слова нової пісні?", "Мабуть, всі стали забувати історію з Тілем...треба підігріти", - висловили припущення фанати.

Нагадаємо, ні для кого не секрет, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, любить частенько ділиться з шанувальниками в Instagram новинами зі свого життя.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Так, нещодавно співачка опублікувала на своїй сторінці відео-анонс своєї участі шоу російського репера Басти GazLive.

Треба сказати, що на відео Світлана чи то п'яна, чи то просто дуже весела. А в кадрі кілька разів з'являється музичний продюсер співачки Наттела Крапівіна. Теж, до речі, дуже весела. На відео Лобода розповіла, що збирається брати участь в шоу Басти і попросила прихильників надсилати свої питання.


Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно співачка Світлана Лобода опублікувала на своїй сторінці фотографію, підписи до якої написала зворушливий і загадковий пост про сильних жінок.

"У поранених жінок погляд сміливий, проникливий. В очах сталевий блиск, який виробляєш роками", - написала співачка.

На фото Світлана постала на огляд публіки в образі сильної жінки, чим зачарувала шанувальників. Співачка одягнена у великий білий піджак з підкоченими рукавами, під яким видніється темне боді в паєтках. Саме фото чорно-біле. Обличчя співачки на ньому звернено в камеру, а погляд дуже проникливий.

Також Знай.ua писав про те, що днями Світлана Лобода опублікувала відео зі своєї гримерки, на якому вона розспівується.