Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася манікюром дочки Аріадни і прорекламувала салон. Фанати ж залишилися в жаху від нігтів дівчинки і взялися критикувати майстра.

"#Repost @ariadna_volochkova with @get_repost
@lali_ta зробили мені сьогодні ось таку красу🌸💕 дякую від душі, люблю вас🖤👌🏽 Якщо ви шукаєте хороший салон з доступними цінами та обслуговуванням на вищому рівні, раджу цей🙏*ЛП - кращі подруги", - підписала кадр Аріадна. Фолловери не змогли пройти повз: "Кутикула у м'ясо ?", "Іскромсали 🥩", "Жах, все обідрано😱 невже У Вас немає нормального майстра?", "Що ви зробили з бідною дівчинкою 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤢", "Який жах!!!lali.ta взагалі майстри жах,то мамі мочалку з буклями на голові зробили,тепер дочці руки скалічили...На що не підеш заради халяви😅", "Майстер - різник?", "Який жах😱", "Бідна дівчинка 😱, вам не шкода ручки своєї донечки, майстер відстій 👎".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання цього знаменитість обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.