Популярний російський гуморист Максим Галкін постійними дописами у соцмережах створив собі репутацію ідеального сім'янина та люблячого татка.

Максим Галкін
Максим Галкін

Однак фанати запідозрили, що усе це - лише ширма, і насправді Галкін зовсім не той, за кого себе видає.

Фанати помітили, що пости з дітьми Галкін виставляє частіше за всіх інших. Після оприлюдненого скандалу про відносини з Юлією Барановською і її вагітність, у Мережі почали бурхливо обговорювати надмірну любов Галкіна до дітей і те, що за нею може ховатися насправді. Частина користувачів сміливо заявляють про те, що Галкін - зразковий татко.

діти Пугачової та Галкіна
діти Пугачової та Галкіна

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

І додають, що за його симпатією до дітей немає ніякого нездорового підтексту, адже малюки підкорюють його своєю безпосередністю та щирістю, як і будь-яку дорослу людину.

Однак деякі фанати Галкіна пишуть коментарі на кшталт: "А чи не педофіл він?", - помічаючи, що телеведучий любить діточок занадто сильною, навіть хворою любов'ю, і напевно плекає заборонені сексуальні фантазії.

Насправді, коментарі другого типу більше нагадують тролінг або знущання недоброзичливців, адже підстав для цих підозр немає ніяких.


Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін не раз показували, чим годують своїх дітей, через що шанувальники дуже дивувалися.

Пугачова з дітьми
Пугачова з дітьми

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що Ліза з Гаррі харчуються звичайними сосисками, простою рибою та найзвичайнішими овочами та фруктами.

Крім того жодних очікуваних делікатесів на сімейному столі Примадонни та гумориста журналісти та прихильники зірок ніколи так і не бачили. У той час все списувалось на звичайне виховання дітей у скромності. Проте експерти розповідають, що зірки всього навсього змушені економіти свої кошти через величезні борги.


Як писав раніше Знай.ua, нещодавно місцеві мешканці почали ретельніше слідкувати за всім, що відбувається на парканом розкішного будинку сімейства Галкіна-Пугачової.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін


Також Знай.ua писав про те, що Алла Пугачова рідко балує фанатів новими знімками у соцмережах, вважаючи за краще якомога менше афішувати особисте життя.