Популярний канадський репер Дрейксхоже, готовий до нових стосунків. Він відкрито говорить про те, що хоче знайти людину, який був би завжди поруч і просто любив його.

Не обійшлося без згадки найяскравішою дівчата репера – Ріанни. До того ж, прихильники переконані, що музикант хотів би створити сім'ю з відомою співачкою, з якою у них був яскравий роман пару років тому.

"Життя позначається так, що іноді вона приносить нам дуже важкі уроки. Наприклад, коли всі говорили про мої неймовірні відносини з Ріанною, це правда було чудово. Але зараз цієї казки немає. Все зруйновано", - зізнався Дрейк.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

При цьому на даний момент репер сам виховує маленького сина. Він неймовірно гордий їм і називає його чудовим хлопчиком. Так, музикант шукає опору в життя не тільки для себе, але і для дитини.

Раніше повідомлялося, що в мережі активно обговорюють зраду Кім Кардашьян з репером Дрейком. Користувачі мережі навіть провели власне розслідування у пошуках підтвердження цієї інформації.

Про це повідомляють ЗМІ.

Хіт репера Дрейка In My Feelings б'є всі рекорди чартів, а меломани зі всього світу наспівують "Kiki, do you love me?".

Раніше ніхто не замислювався, хто така Кікі, поки один з користувачів мережі, Тайлер Моррісон, не провів своє розслідування, в результаті якого він прийшов до висновку, що Дрейк і Кім Кардашьян зустрічаються.

"Дрейк місяцями говорив нам, що спить з Кім Кардашьян, а ми просто не чули його", - написав у Twitter Тайлер Моррісон і пояснив, чому так вважає. Більш того, він надав 20 доказів свого припущення.

Нагадаємо, Кім Кардашьян змінює Каньє Уесту? Шанувальник зірок провів власне розслідування.

Як повідомляв "Знай. ua", у новому альбомі Дрейка з'явиться невідомий хіт з Майклом Джексоном. Дрейк отримав премію Billboard Music Awards як кращий артист року.

"Знай. ua" писав, що після зради чоловік Кардашьян вплутався в бійку. Після матчу Томпсона відсторонили на кілька ігор, однак сам спортсмен провини не визнає.