Фанати вже декілька місяців бурхливо обговорюють скандальні чутки про імовірне розлучення зіркової пари російського шоу-бізу - Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Ще влітку у мережі почали поширюватися подробиці про зради Галкіна, який закрутив роман з Юлією Барановської. Однак далі - більше, адже стало зрозуміло, що Юлія - не єдина коханка шоумена, в цьому списку числиться ще Світлана Лобода, яка, ймовірно, народила дочку від Максима, а також Крістіна Орбакайте, син якої підозріло схожий на Галкіна.

Кіркоров та Орбакайте
Кіркоров та Орбакайте

Фанати також запідозрили, що Ольга Бузова теж не проти стати дружиною Галкіна, адже вона давно мітить на трон Примадонни, а зв'язок з екс-чоловіком Пугачової допоможе їй досягти успіхів в кар'єрі.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Ольга Бузова
Ольга Бузова

Тепер же, коли чутки про зради чоловіка дійшли до громадськості, співачка вирішила здатися, проте за однієї умови.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Пугачова могла заявити Галкіну, що відпустить його до коханки і не буде заважати його новим відносинам тільки в тому випадку, якщо діти залишаться з нею.

Фанати припускають, що умова "діти в обмін на свободу" могло поставити в глухий кут гумориста, адже він дуже любить Лізу і Гаррі. Однак залишатися з нелюбою і владної Пугачової він теж не хоче, адже за роки життя з співачкою він, мабуть, цілком натерпівся. Можливо, вже зовсім скоро громадськість дізнається, який вибір зробив Максим Галкін.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Нагадаємо, не все так просто у зірковій родині російського коміка Максима Галкіна та співачки Алли Пугачової. Останнім часом плітки про зраду чоловіка, версія щодо розлучення пари добряче підкосили артистку.

Галкін та Пугачова
Галкін та Пугачова


Як писав раніше Знай.ua, розлучення Алли Пугачової і Максима Галкіна останнім часом все більше на слуху у громадськості.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін


Також Знай.ua писав про те, що гарячі чутки про те, що чоловік легендарної радянської співачки Алли Пугачової Максим Галкін таємно зустрічається з Юлією Барановською, дійшли до самої телеведучої і тепер вона всіма силами намагається залишити інтрижку в таємниці.